Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură”

.

Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară. În decembrie 2020, cunoscuta intepretă de muzică populară și-a pierdut soțul. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, cauza morții fiind un infarct. La mai bine de doi ani de la tragicul eveniment, artista a făcut câteva dezvăluiri despre ultima zi petrecută cu tatăl fiului ei. Iată ce i-a transmis soțul ei înainte de a se stige din viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Minel Păroiu și Marcela Fota a durat aproximativ 13 ani. În urmă cu trei ani, cei doi pășeau fericiți în fața altarului, însă, la nici un an de la fericitul eveniment, bărbatul s-a stins din viață. Recent, interpreta de muzică a vorbit despre ultima zi petrecută cu soțul ei. Se pare că cei doi soți au avut parte de o dimineață cât se poate de obișnuită și urmau să se întâlnească în oraș. Aceștia au intrat împreună în clădirea în care aveau treabă, însă deznodământul a fost unul tragic.


Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară. La doi ani de la moartea soțului ei, cântăreața de muzică populară și-a refăcut viața cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr și spune că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. După oficializarea relației, artista a fost aspru criticată, însă a hotărât să nu asculte ce spun gurile rele și să se concentreze pe propria fericire.


Citește și: Cum s-a lăsat Marcela Fota cucerită de iubitul cu 22 de ani mai tânăr: „Mi-am dat seama că…'

Citește și: Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei: „O surioară. David nu cred ca ar vrea’

Citește și: Oana Roman, reacție după ce a fost criticată că a făcut publice problemele dintre ea și Marius Elisei: ‘Îl rugam să nu își mai bată joc de copilul lui pentru că ea nu merită așa ceva’


Citește și: Cristina Stamate ar fi împlinit 77 de ani. Valentina Fătu, amintiri de suflet cu regretata actriță: ‘Îmi țineam respirația când treceam pe lângă ea…’ Ce obiecte mai poartă de la ea / EXCLUSIV

Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară

Artista a remomerat ultima dimineață petrecută cu soțul ei, în luna decembrie a anului 2020. După ce au luat micul dejun, cei doi au plecat cu mașini separate în oraș și urmau să se întâlnească. Înainte de a ajunge la destinație, Marcela Fota l-a sunat pe Minel Păpăroiu și nu știa că aceea va fi ultima discuție dintre ei.


„Eu cu soțul meu în dimineața respectivă…a fost o dimineață foarte normală, ca orice altă dimineață. El era foarte matinal, a plecat pe la 6, a venit în jur de 10, am luat micul dejun și apoi a mai rezolvat câteva treburi, iar apoi am plecat împreună unde am avut treabă. Eu cred foarte mult în destin, am plecat de mână amândoi și m-am întors singură. Ultima mea conversație cu el… Eu l-am sunat, el ajunsese înainte.

Am plecat cu două mașini pentru că aveam treburi separate. Ajunsese înaintea mea și eu l-am întrebat unde a parcat, mi-a explicat unde și mi-a zis: «Eu am găsit parcare acolo pentru că sunt foarte norocos» și eu i-am zis că voi găsi parcare lângă el, pentru că norocul lui în viață am fost eu’, a declarat Marcela Fota, potrivit WOWbiz.ro.


„Mi-a răspuns cineva la telefon și mi-a spus că a căzut din picioare’

Ajunși în parcarea clădirii în care aveau treabă, cei doi soți și-au împărțit responsabilitățile și s-au separat. Marcela Fota l-a sunat din nou pe Minel Păpăroiu pentru a stabili locul de întâlnire, însă o voce necunoscută i-a transmis că bărbatul s-a prăbușit la pământ.


„Eu am mers pe Secția de Taxe și Impozite, iar el a rămas la parterul clădirii să facă niște copii și în momentul în care l-am sunat să vină sus mi-a răspuns cineva la telefon și mi-a spus că a căzut din picioare. Pur și simplu i-a explodat inima într-o fracțiune de secundă.

Pe partea soțului meu toată familia este cardiacă. Socrul meu a avut aceeași întâmplare, la vârsta de 42 de ani. El a ținut o perioadă un tratament fixat de medicii din Germania, iar după câțiva ani, cam 10 ani, medicii din România au considerat că nu mai este necesar. Era un tratament care să-i regleze tensiunea, nu are nicio legătură cu infarctul miocardic. Așa a fost să fie’, a mai spus Marcela Fota.

Sursa foto: Facebook