Unde a plecat, de fapt, Dj Lalla, în dimineața în care a murit. Ultimele imagini cu ea, în viață, contrazic ce se știa până acum

 Ifrim Georgiana
.

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost descoperit, săptămâna trecută, de câțiva trecători, pe o plajă din Mamaia. Tânăra nu prezenta urme de violență pe corp, așa că au fost emise mai multe ipoteze privind cauza decesului, ancheta aflându-se încă în desfășurare. Camerele de supraveghere au surprins-o pe Laura Roșca în timp ce se ducea spre plajă, în dimineața tragicului eveniment. Iată ultimele imagini cu DJ Lalla în viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În dimineața zilei de 28 septembrie, Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, alias Dj Lalla, a fost găsită decedată pe plaja din Mamaia, în zona hotelului Diplomatic. După efectuarea necropsiei, medicii legiști au stabilit că aceasta a murit înecată, căci au găsit în plămânii săi apă de mare și nisip. De astfel, tatăl victimei susține că a primit rezultatele testelor toxicologice, care atestă că nu existau urme de substanțe interzise sau alcool în organismul acesteia. În dimineața tragediei, DJ Lalla a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, iar noi detalii au ieșit la suprafață în cazul morții ei.

kjnadkjnad

Citește și: Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice: „Avem o hârtie în care scrie că i-a găsit… Sunt bulversat”

Citește și: DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată în Turda. Sora ei geamănă a venit la funeralii din Anglia

Citește și: Cum i-a schimbat Augusta Lazarov viața soțului ei, Andreas Petrescu: „În seara când am întâlnit-o…'. Au împlinit 8 ani de căsnicie

Citește și: Ce mari și frumoase au crescut gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Indira și Rania au 4 ani

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață

În dimineața zilei de 28 septembrie, Laura Roșca a părăsit locul unde era cazată și i-ar fi spus bărbatului la care a locuit că merge să vadă răsăritul. Totuși, la 08:40, ora la care au surprins-o camerele de supraveghere pe tânără îndreptându-se spre plajă, soarele era pe cer de câteva ore bune. În imagini, DJ Lalla este surprinsă în timp ce trece printr-o parcare goală, îmbrăcată cu un hanorac alb și pantaloni de culoare neagră, potrivit Antena 3 CNN.

După ce a ajuns pe plajă, Laura Roșca s-a dezbrăcat și și-a pus hainele pe nisip, alături de obiectele personale. La aproximativ o oră distanță, trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit la un kilometru distanță. Bunurile tinerei au fost recuperate de la un om al străzii, însă lipsesc hainele cu care era îmbrăcată în dimineața tragicului eveniment.

„Au fost prelevate probe toxicologice si histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor. Din toate datele pe care le avem la dispoziție luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident', a declarat șeful Poliției din Constanța, Mădălina-Sorina Vlangăr.

Cauza morții artistei DJ Lalla

După efectuarea necropsiei, medicii legiști au stabilit că DJ Lalla a murit din cauza „asfixiei mecanice prin înec, fără urme de violență'. În dimineața decesului, steagul roșu era arborat, din cauza valurilor puternice.

„La data de 28 septembrie, la ora 10.11, am primit un apel 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi totodată şi a urmelor de violenţă.

Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”, a transmis șeful IPJ Constanța.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton