Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. Palidă și slăbită, actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri la restaurant, cu o lună înainte să fie răpusă de cancer

.

Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. La doar 53 de ani, actrița care îi dădea viață personajului Brenda Walsh în serialul-fenomen „Beverly Hills 90210', a încetat din viață după o luptă grea cu cancerul. Cu doar o lună înainte de tragicul deznodământ, aceasta a fost surprinsă în timpul unei ieșiri la restaurant, vizibil slăbită și palidă. În fotografii apar și doi dintre prietenii săi apropiați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 13 iulie, Shannen Doherty, cunoscută și iubită de generații de tineri pentru rolul din „Beverly Hills 90210', a încetat din viață. În ultimul deceniu, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente agresive, incluzând chimioterapia și radioterapia, ca urmare a diagnosticului de cancer. Deznodământul a fost, din păcate, unul tragic, căci a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

Celebrity SelfiesCelebrity Selfies

Citește și: Ultima dorință a actriței Shannen Doherty, care a încetat din viață după aproape un deceniu de luptă cu cancerul: „Cenușa mea va fi amestecată cu cea a câinelui și a tatălui meu”

Citește și: A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210'. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…'

Citește și: Unde a mai purtat Simona Halep rochia cu care a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi. A accesorizat-o cu o geantă pe măsură, cu un preț năucitor, de zeci de mii de euro

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…'

Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață

Pe 16 iunie, cu o lună înainte de deces, Shannen Doherty a fost surprinsă în timpul unei ieșiri la restaurant. Fotografiile o arată zâmbind, însă e palidă și vizibil slăbită. Îndrăgita actriță nu era singură, ci în compania celui mai bun prieten, Chris Cortazzo, și a altei cunoștințe. Cei trei ieșeau din restaurantul Kristys de pe malul apei din Malibu, California.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi evazați și un tricou supradimensionat, Shannen Doherty parea a fi într-o stare bună de spirit. Într-una dintre imagini, Cortazzo e surprins cu un braț pus afectuos în jurul acesteia. Acestea sunt și ultimele fotografii care o surprind în viață, cu puțin timp înainte să piardă lupta cu cancerul. Decesul actriței a fost confirmat de Leslie Sloane, într-o declarație exclusivă pentru People.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, ea a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în pace', a fost mesajul transmis de publicistul lui Doherty.

Shannen Doherty: „Nu vreau să mor'

Shannen Doherty, actriță cunoscută pentru rolurile sale în seriale precum „Beverly Hills, 90210' și „Charmed', a fost diagnosticată cu cancer în 2015. În pofida problemelor de sănătate, și-a păstrat optimismul și pofta de viață. Într-un interviu recent pentru People, actrița dezvăluia că boala s-a răspândit și la oase.

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimbă lucrurile în bine. Pur și simplu … nu am terminat', a spus ea.

După debutul bolii, Doherty a fost suspusă unei operații de masectomie și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. Cancerul a intrat în remesie, însă în 2017 a primit o nouă lovitură.

„Când te întrebi: ‘De ce eu? De ce am făcut cancer? și apoi ‘De ce a revenit cancerul? De ce sunt în stadiul IV?, asta te determină să cauți scopul mai mare în viață', a spus actrița.

În iunie, îndrăgita actriță anunța că a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, căci boala s-a extins și la creier.

„16 ianuarie 2023. Operație chirurgicală. Am avut o tumoră la cap pe care au vrut să o îndepărteze și, de asemenea, să facă o biopsie. E clar că încerc să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica a fost copleșitoare pentru mine. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o părăsesc pe mama mea și de impactul pe care asta l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul. Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină. Mă rog. Mă trezesc și mă culc mulțumindu-i lui Dumnezeu, rugându-mă pentru lucrurile care contează pentru mine, fără să cer prea mult. Asta mă conectează la o putere superioară și la spiritualitate. Credința mea este mantra mea', a mărturisit Shannen Doherty.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton