Cum a ajuns Michele Morrone din grădinar cel mai iubit actor italian: „Am fost și vânzător de aspiratoare. Din primul salariu am cumpărat o casă pentru mama mea și...” / Ce spune despre cei doi copii ai săi și viața personală

.

Michele Morrone, de la grădinar la cel mai iubit actor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Michele Morrone a devenit rapid celebru odată cu filmul „365 de zile„. Actorul italian are o poveste de viață impresionantă, astfel că până să ajungă unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, avea o viață obișnuită, ba chiar lucra ca și grădinar. Iată ce spune despre viața lui de acum și ce sfaturi le oferă tinerilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Michele, viața ta s-a schimbat în urmă cu cinci ani când ai primit un apel telefonic. Cine te-a sunat?

Am fost sunat de Netflix, care mi-a dat ocazia să-mi demonstrez abilitățile într-un film numit 365 de zile’. Din acel moment, viața mea nu a mai fost la fel. Apoi am jucat în trei filme bazate pe un roman, Blanca Lipinska, și așa a început totul.

Care era jobul tău atunci?

Chiar înainte de aceste întâmplări lucram ca grădinar.

Serios?

Da. După cum v-am spus, obișnuiam inclusiv să vând aspiratoare, bătând din ușa în ușă și întrebând oamenii dacă au nevoie de aspirator. Am fost vânzător de aspiratoare. Și asta nu este toată povestea. A fost exact acum patru ani și încă îmi amintesc foarte bine totul.


Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel: „Am crezut că sparg ușa, am sunat la…'/ EXCLUSIV

Citește și: Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic „The Next 365 days' cu Michele Morrone

Când și unde ai fost recunoscut pentru prima dată în calitate de vedetă?


Am simțit că sunt recunoscut ca artist la nivel mondial când am fost prima dată în Los Angeles și, în general, în Statele Unite. Imediat după un film, cred că poți simți că ai făcut ceva cu adevărat important când ești recunoscut în State, pentru că este prima industrie din lume care vorbește despre film. Acesta a fost cel mai puternic sentiment pe care l-am avut despre asta.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care primul tău film a fost lansat pe Netflix?


Îmi amintesc că m-am culcat în seara respectivă, iar Netflix a decis să pună filmul pe platformă în același timp peste tot în lume. În vremea respectivă aveam foarte puțini urmăritori pe Instagram, iar oameni care să vorbească despre mine, nici vorbă. A doua zi când m-am trezit, aveam câteva milioane de urmăritori. Totul s-a intâmplat într-o noapte. Într-o singură noapte, 3.5 sau 3.2 milioane de urmăritori. Nu mi amintesc numărul exact, dar noaptea în sine a fost foarte ciudată pentru că m-am culcat fiind o persoană și m-am trezit o alta.


Ce s-a întâmplat în Germania? Din câte știu, a fost multă lume pe stradă din cauza ta?!

Da, lucrasem acolo și oamenii știau că voi merge în acea parte a orașului, iar poliția a trebuit să blocheze drumurile de jur împrejur din cauza multitidinii de fani. Erau o mulțime de oameni acolo. Apropo, îmi iubesc toți fanii și am simțit multă dragoste din partea lor în acea situație.

Îți amintești ce ai cumpărat cu primul salariu de la Netflix?

O casă. Pentru mama mea.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la Cuțite. Au împreună doi copii


Citește și: Dana Roba îi cere daune de 220 de mii de euro lui Daniel Balaciu, după ce a bătut-o crunt: „Fetele au fost martore când îmi dădea cu ciocanul în cap’

Ce visai să fii când erai copil? Actor sau grădinar?

Cu siguranță mi-am dorit să fiu actor. Nu mi-am dorit niciodată să fiu mai puțin de atât. Nu mi-am dorit niciodată să fiu altceva. Și asta am făcut. Întotdeauna sunt foarte dedicat în ceea ce fac. Am fost întotdeauna o persoană foarte concentrată. Foarte, foarte concentrată. Nu exista nimic care să-mi distragă atenția într-un vreun fel. Îmi amintesc că am visat să devin actor încă de când aveam nouă ani, 9-10 ani. Dar viața te duce uneori în alte direcții. Nu am avut niciodată situația economică potrivită pentru a-mi urma visele așa că a trebuit să muncesc pentru a le clădi.


Cum este să fii tatăl a doi băieți?

Este cea mai grea sarcină din lume. Dominic este un copil frumos, apropo. Să fii tată este cea mai dificilă muncă din lume pentru că știu ce înseamnă pentru mine asta. Sunt un tată foarte dur. Nu sunt prietenul copiilor mei, sunt tatăl lor. Cred că în zilele noastre toți tații vor să fie prieteni cu copiii lor, însă eu vreau să le fiu tată. Există o linie clară între a fi prieten cu copilul tău și a-i fi tată. Eu, spre exemplu, am avut un tată, nu am avut un prieten. Oricine poate proceda cum consideră cu copiii săi, dar eu cred că un copil ar trebui să știe că tu ești tatăl lui, nu un prieten.


Ce spune Michele Morrone despre proiectul cu HELL

Imediat după Dolce & Gabbana, ai devenit imaginea uneia dintre cele mai mari companii din lume, HELL ENERGY. Cum v-ați cunoscut?

În primul rând, vreau să le mulțumesc proprietarilor că mi-au propus acest rol. Este o mare onoare pentru mine să fiu aici și să reprezint acest brand mondial.


Evident ca ai și testat băutura, valiza ta este plina de HELL :-).

Da, împart peste tot pe unde merg sticle și doze.

Te-a ajutat băutura energizantă în timpul filmărilor?

Îmi place foarte mult gustul băuturilor HELL. Și, da, mă ajută foarte mult. Așa că am înlocuit cafeaua cu băutura energizantă HELL, care are și vitamine B, B6, B12 și altele. Deci nu bei doar cafea, care îți dă energie, bei ceva care îți aduce și vitaminele de care ai nevoie.

Ce alte proiecte mari mai ai, cu excepția parteneriatului cu HELL?

Campania Hell este o campanie care se derulează la nivel mondial și pe care o realizăm chiar acum și, evident, este unul dintre proiectele mari. Foarte curând va apărea următorul meu film în care lucrez cu Megan Fox. Se numește „Subservience’. Încă nu știu exact când se lansează, dar va fi la sfârșitul lui 2024. Apoi va urma un alt film, numit „Home Sweet Home’, în care interpretez un personaj negativ. Și foarte curând vom ieși cu un nou parfum Dolce & Gabbana.

Cum este pentru el să lucreze cu Megan Fox

Cum este să lucrezi cu Megan Fox?

Este adorabilă. E o ființă umană adorabilă. Am devenit prieteni atât de buni, iar pentru asta îi mulțumim managerului nostru – pentru că avem de fapt același manager – Chuck, care ne-a prezentat și a avut această idee genială de a ne pune împreună în același film. Mulțumesc lui Dumnezeu, așa am devenit prieteni atât de buni. Am petrecut, literalmente, un timp surprizător de plăcut cu ea pe platoul de filmare. Îmi este atât de dragă și este cu adevărat o profesionistă.

Piesa ta are 75 de milioane de vizualizări pe YouTube. Care este legătura ta cu muzica?

Am cochetat cu muzica încă de când eram adolescent, dar ideea de a scrie o melodie mi-a venit odată cu filmul 365 de zile’ și am avut norocul ca regizorului să-i placă foarte mult. Și așa a devenit coloana sonoră a filmului. Tot el mi-a dat ideea să încep să fac muzică într-un mod mai serios. Deci nu mai este doar un hobby pentru mine. Este o adevărată muncă. Chiar acum lucrez la noul meu single, care va apărea foarte curând, cred, în iunie-iulie.

Povestea ta demonstrează că totul este posibil. Care este mesajul tău pentru noua generație?

Să folosească mai puțină social media și să citească mai multe cărți.

Doar atât?

Da. Trebuie să studiezi. Trebuie să fii impulsionat de nevoi. Trebuie să găsești o pasiune. Dacă îți petreci timpul pe rețelele de socializare, cum este Instagram, creierul tău nu mai funcționează corect. Uneori trebuie să-ți închizi conturile pe rețelele sociale. Eu am 16 milioane de urmăritori pe Instagram, așa că oamenii ar putea crede că sunt probabil cel mai puțin avizat să dau un asemenea sfat, dar încerc, de exemplu, să nu folosesc prea mult rețelele de socializare și să citesc mai multe cărți, ziare, să mă uit la un film frumos, orice care să mă facă să simt ceva.

Pentru că trăim într-o lume atât de materialistă încât ne pierdem unii de ceilalți. Nu mai există senzația de iubire. Nu mai există senzația de ceva pur, cum ar fi, de exemplu, să stai pe jos într-un parc. Suntem îmbătați de rețelele de socializare. Așa că sfatul meu, de exemplu, pentru copiii mei, ar fi acesta: nu mai folosiți atât de mult rețelele de socializare, citiți o carte care vă face interesați și interesanți. Acesta este sfatul meu.

Sursă foto: Facebook / Instagram / comunicat