Un autoportret al lui Kate Moss realizat cu un ruj va fi scos la licitatie

.
Un autoportret al manechinului Kate Moss realizat cu ajutorul unui ruj va fi scos la licitatie la Londra alaturi de un autoportret al fostului sau iubit Pete Doherty, semnat cu propriul lui sange.

Kate a pictat acest tablou care ar trebui sa se vanda cu 50 000 de mii de euro in perioada in care avea o relatie cu rockerul Pete Doherty cunoscut pentru dependenta sa de droguri.


Kate Moss si Pete Doherty, in perioada in care erau iubiti

Panza nu este semnata, insa Kate si-a lasat amprenta buzelor sale alaturi de cateva pete din sangele lui Pete Doherty care a tinut sa scrie urmatoarea fraza: „Cine are nevoie de sange atunci cand are ruj?’

Solistul de la Babyschmbles a fost primul proprietar al acestui tablou, vanzandu-l ulterior unui cumparator anonim care s-a decis sa-l aduca la licitatia de la Londra.

Un autoportret al lui Pete Doherty, semnat cu sangele sau, va fi de asemenea scos la licitatie si ar putea fi adjudecat cu peste 12 500 de euro.


In 2005, in timpul unei licitatii, un nud al lui Kate Moss realizat de celebrul pictor britanic Lucian Freud a fost vandut pentru aproximativ 4 milioane de lire.

Foto: www.hepta.ro