Un cuplu de la Insula Iubirii va fi eliminat în ediția din seara aceasta. Testul iubirii pentru ei se termină înainte de marea finală: „Sunt o bombă pe cale să explodeze...”

 Calin Maria Bianca
.

Mai sunt doar câteva ediții și cea mai așteptată, urmărită și îndrăgită emisiune, Insula Iubirii, va lua sfârșit. Dacă în sezoanele anterioare toate cuplurile au ajuns în marea finală, unde au stat față în față cu partenerul de viață și și-au exprimat dorința de a pleca împreună sau separat, iată că de data aceasta lucrurile au luat o altă întorsătură. Radu Vâlcan a anunțat clar că un cuplu de la Insula Iubirii va fi eliminat în ediția din seara aceasta! Iată despre cine ar fi vorba, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Insula Iubirii, sezonul 8, a venit cu o serie de surprize neașteptate pentru fanii și telespectatorii emisiunii! Mai întâi, ispitele au putut vedea ceea ce văd concurentele la Bonfire pentru a ști cum să se comporte, mai apoi a venit un cuplu nou, format din Simona și Claudiu, după ce Bianca Mitroi și Robert Braia au fost eliminați, însă asta nu este tot. Acum, un alt cuplu pleacă de la Insula Iubirii înainte de marea finală care are loc pe 28 august 2024.

img – 2024-08-21T122819.065img – 2024-08-21T122819.065

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat că este plecat cu Cristina în vacanță. Ce poză a postat bărbatul cu soția lui, după ce mama ei a anunțat că au divorțat

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn…' / Și-au petrecut vara separat

Citește și: Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei, Beniamin, după un an de relație: „S-a terminat aici! Viața merge înainte și fără mine…' / În urmă cu câteva luni anunțau că se căsătoresc

Un cuplu de la Insula Iubirii va fi eliminat în ediția din seara aceasta

În teaser-ul pentru episodul următor de la Antena 1, Radu Vâlcan a dezvăluit că un alt cuplu va apleca acasă, mai devreme. Prezentatorul TV a făcut anunțul în vila băieților și conform Cancan l-a pus pe Claudiu să își facă bagajele, însă acesta nu este singurul detaliu.

Chiar dacă Radu Vâlcan i-a lăsat pe telespectatori în suspans, în teaser se arată, de la bonfire-ul final, piciorul tremurând al unei concurente. Pedichiura acesteia este una neagră, iar la Insula Iubirii o singură concurentă are o astfel de pedichiură și anume Simona, conform sursei menționate mai sus.

Testul ajunge la cel mai fierbinte nivel de până acum. Te rog frumos să îți faci bagajele, să îți iei la revedere de la cei din vilă. Am să te aștept la ultima ceremonie a focului pentru tine. Pentru voi testul insulei se va încheia în această seară. Răspunsul final o să îl aflați acum, în această seară. Plecați de pe insulă împreună, singuri sau alături de un alt partener', le-a spus Radu Vâlcan celor din vila băieților.

Simona și Claudiu, cuplul care pleacă acasă înainte de marea finală Insula Iubirii

Au apărut mai multe informații potrivit cărora Claudiu a decis să rupă relația cu Simona, după ce el a căzut în ispită și și-a dat seama că ea nu merită să fie cu cineva ca el, care poate avea o relație în paralel. L-au cuprins remușcările, deși stă mereu în brațele Simonei, astfel că pentru ei testul a luat sfârșit după ce a luat această decizie, conform Cancan.

Lucrurile sunt din ce în ce mai intense la Insula Iubirii, astfel că în seara aceasta, telespectatorii vor fi martorii unei răsturnări de situaţie. Ceremonia finală a focului are loc atunci când nimeni nu se aştepta, cu câteva zile înainte de încheierea testului, iar o concurentă rostește: „Sunt o bombă pe cale să explodeze, nu mai pot!'.

Cum vor alege cei doi concurenți să plece de la Insula Iubirii, împreună, singuri sau alături de un alt partener, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, diseară, de la 20.30, la Antena 1.

Reamintim că Simona a fost foarte afectată atunci când l-a văzut pe Claudiu în brațele ispitei Anamaria Vaida, dar și atunci când s-a sărutat cu ea. Pentru ea relația s-a încheiat, chiar dacă l-a rugat pe Radu Vâlcan să nu-i transmită pentru a vedea până unde poate ajunge. A acuzat numeroase stări de rău, astfel că producția a decis să pună capăt testului lor, atât timp cât amândoi au renunțat la relația lor.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton