Unde a avut loc prima întâlnire dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu: „De atunci suntem de nedespărțit. El e un om foarte deștept, super deștept. Mi se pare mișto!”

.

Unde a avut loc prima întâlnire dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu. Actrița și regizorul formează un cuplu de 8 ani și sunt căsătoriți din anul 2018. Cei doi soți locuiesc pe Coasta De Azur, însă actrița vine destul de des în țara natală. Invitată în emisiunea „La Măruță', aceasta a făcut câteva declarații despre începutul poveștii de dragoste cu soțul ei, dar și despre schimbările apărute în cei 8 ani de când sunt împreună. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Alina Chilvulescu și Dan Chișu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Recent întoarsă în țară, actrița s-a revăzut cu prietenele sale Adela Popescu și Dana Rogoz și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, Alina Chivulescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre mariajul cu Dan Chișu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2014 și și-au oficializat relația patru ani mai târziu. Aceștia se afișează rar împreună la evenimentele publice și preferă să păstreze discreția cu privire la căsnicia lor.


Unde a avut loc prima întâlnire dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu. În anul 2016, frumoasa actriță și regizorul au fost surprinși împreună a Gala Premiilor Gopo. La acea vreme, aceștia susțineau că sunt doar prieteni, deși apropiații lor spuneau că formează un cuplu. În ciuda zvonurilor legate de relația lor, cei doi soți au ales să păstreze discreția și s-au abținut din a face declarații.


Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…’

Citește și: „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta?’. Claudia Pătrășcanu, reacție furibundă după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată

Citește și: „Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc'. Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu


Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu: „Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…’

Unde a avut loc prima întâlnire dintre Alina Chivulescu și Dan Chișu

Relația dintre actriță și cunoscutul regizor a început în urmă cu opt ani, când s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale filmului #Selfie69. Se pare că aceștia se cunosc din tinerețe, însă a fost nevoie de timp pentru a-și recunoaște sentimentele. În anul 2018, Alina Chivulescu și Dan Chișu au făcut cununia civilă, în prezența mai multor persoane publice din România.


„Da, m-a luat. (…) El e un om foarte activ, foarte deștept, super deștept, prezent. Mi se pare mișto! E un călător nativ. Nu știu de când suntem împreună. Am filmat la Cristina Iacob, am filmat «Selfie», după care, întâmplător, am stat la premieră unul lângă celălalt. Și cam așa a fost povestea, iar de atunci suntem de nedespărțit. Nu s-a schimbat nimic. Ne-am căsătorit în ziua în care Michael a făcut 18 ani și o zi. El a fost martorul meu’, a declarat Alina Chivulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.


„În ultima vreme, sunt stewardesă’

Alina Chivulescu a vorbit despre reprofilarea profesională pe care a făcut-o și despre perioada pandemiei. Aceasta a povestit că petrece mai mult timp în România și este mulțumită de modul în care decurg lucrurile în viața ei.

„Mai stau în București, dar în ultima vreme sunt stewardesă. (…) Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea. După care a început pensionarea voită sau nevoită, că așa e viața. Eu întotdeauna am avut timp. Mai mult mi-a plăcut de mine în relație cu ceilalți și de cum a mers viața când am creierul ocupat. În ultima perioadă îl am foarte liber’, a adăugat aceasta.


Actrița s-a revăzut cu prietenele ei

Întoarsă în țara, Alina Chivulescu s-a reîntâlnit cu prietenele ei bune Adela Popescu și Dana Rogoz. Cu această ocazie, actrița a postat o fotografie pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.


„Viața din ultimii 3 ani ne-a dus cam pe fiecare în câte o direcție; emoțional și fizic. Cred că ne-a atins și pe noi radicalismul ăsta actual, «nu ești parte din soluție, ești parte din problemă». A luat oameni, au plecat prieteni, am uitat legături, am ratat momente importante și cel mai grav pare că în timpul ăsta singura certitudine este imprevizibilul; poate așa o fi fost mereu, poate punctele de sprijin în viața asta sunt imaginare.

Din nou cu noi o poză ratată. Dar parcă n-am văzut niciodată în ochii noștri ce văd în imaginea asta. Love you, girls’, a transmis actrița pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook