Unde îți poți petrece ziua îndrăgostiților

 Ion Bianca
.

Se apropie Valentines Day și ești în pană de idei? Dacă vrei să faci ceva special alături de persoana iubită și nu știi exact ce, uite câteva idei din partea noastră pentru Ziua Îndrăgostiților!

 

 

  1. Începe ziua cu ceva dulce alături de persoana iubită!


Luna îndrăgostiților este un prilej de sărbătoare pentru cuplurile din toate colțurile lumii. Cum dragostea trece prin stomac, iar ziua iubirii merită marcată într-un mod inedit, poți apela la ceva dulce din brutăriile Paul, unde se sărbătorește luna îndrăgostiților cu o colecție de prăjituri şi torturi, deserturi perfecte pentru ziua iubirii. Cu fructe proaspete sau ciocolată, surprizele vin în acest an chiar în formă specială, de inimă.

 

 

 

 

2. Fugiți de la muncă și serviți împreună o băutură caldă!

Încercați să ieșiti din rutina voastră zilnică și ieșiți să beți împreună o cafea sau un ceai. Este plăcut să te deconectezi de la stres și astfel să mai petreci câteva clipe alături de cel sau cea iubită. Veți fi apreciați pentru gest (P.S. băieți nu uitați florile! un gest mic contează enorm pentru o femeie).

 

 

 

 

 

3. Mergeți la teatru.

Dacă sunteți pasionați de artă și de frumos ce loc mai bun? Dacă munciți și sunteți obosiți nu este loc mai bun de relaxare decât o piesă de teatru! Mai ales dacă alegeți o comedie care să vă pună un zâmbet pe buze. În plus puteți profita de ofertele teatrelor care oferă șansa îndrăgostiților de a intra cu un singur bilet la reprezentație.

 

 

4. O seară cu dans

Dansul reprezintă una dintre cele mai frumoase forme prin care doi îndrăgostiți se pot apropia mai tare. Cluburile din Centrul Vechi pot reprezenta o alternativă de a petrece seara de 14 februarie. În functie de preferintele voastre, puteți alege cluburi cu muzică mai ritmată sau locații mai romantice, în care linia melodică este mai lentă.

 

 

5. O cină romantică

Pentru anumite persoane probabil cea mai potrivită și frumoasă alegere – o seară petrecută în doi, cu mâncare bună și o ambianță perfectă. Aici poate fi locul unde vă puteți relaxa, apropia și unde puteți face, de ce nu, planuri de viitor!

 

 

 

 

 

Cel mai important aspect la care trebuie să te gândești atunci când planifici Ziua Îndrăgostiților este chiar persoana iubită! Ce anume ii place și ce nu? Ce și-ar dori el  sau ea cel mai mult? Această zi simbolizează iubirea și tocmai de aceea nu trebuie sa fii deloc egoist atunci cand alegi ce veți face, unde veți merge, cum veți sărbători.

 

Foto: PR, Facebook, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton