Unde s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu: „Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa”. Cum a decurs prima lor întâlnire

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu mai bine de zece ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. La acea vreme, blondina făcea primii pași în lumea modellingului, iar creatorul de modă i-a oferit tot sprijinul, numind-o „creația' lui. Despărțirea lor a fost intens mediatizată, însă au rămas într-o relație de prietenie și continuă să se intersecteze la diferite evenimente. Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre primele interacțiuni cu Bianca Drăgușanu și a povestit, pe larg, despre momentul când și-a dat seama că aceasta va fi „aleasa'. Iată declarațiile lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu s-au despărțit în urmă cu mai bine de zece ani, însă au rămas prieteni și vorbesc frumos despre povestea de dragoste care i-a legat cândva. Au trecut mulți ani de când blondina și creatorul de modă s-au separat, așa că multe detalii legate de relația lor au fost uitate. Totuși, Cătălin Botezatu și-a amintit prima întâlnire dintre el și Bianca Drăgușanu, care a avut loc în Austria, în anul 2009.

r11r11

Deși nu mai formează un cuplu, Cătălin Botezatu a declarat, nu de puține ori, că a iubit-o profund pe Bianca Drăgușanu și că e dispus să-i ofere sprijinul în orice moment. Despărțirea lor s-a produs în anul 2009, atunci când blondina și-a oficializat relația cu fotbalistul Adi Cristea.

Citește și: Cătălin Botezatu comentează operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu: „Sunt exagerate și la ea…”

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui': „I le întorc înzecit'

Citește și: Benone Sinulescu ar fi împlinit astăzi 86 de ani. Nicolae Datcu îl plânge și acum: „Am fost pentru ei ca un băiețel mai mic. Ultima oară ne-am văzut…'

Citește și: Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. E căsătorit și are o fiică

Unde s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu

Prima întâlnire dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu a avut loc la Kitzbuhel, Austria. La acea vreme, designer-ul ținea o prezentare de modă, acolo unde defila și blondina. Ulterior, creatorul de modă a invitat-o la cină, moment în care a simțit potențialul Biancăi Drăgușanu și a hotărât să investească în imaginea ei.

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând', a spus designerul, potrivit WOWnews.

„Bianca a luat ce a trebuit de la mine'

Deși s-au despărțit de multă vreme, Cătălin Botezatu a recunoscut că îi poartă multă admirație Biancăi Drăgușanu, care a reușit să găsească un echilibru între carieră și viața de mamă.

„Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.

Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton