Unde va locui Irina Columbeanu când vine în România să-și viziteze tatăl. Directorul azilului în care stă Irinel: „O invit în casa mea. Depinde ce...”

.

La sfârșitul acestei luni, Irina Columbeanu ar urma să-și viziteze tatăl în România. Fostul milionar i-a trimis deja procura necesară la Ambasada Americii, dat fiind că adolescenta are 16 ani. Ion Cassian, directorului azilului în care el locuiește, a făcut declarații despre mult așteptata întâlnire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Irinel Columbeanu a primit cu multă bucurie vestea că fiica lui, Irina, îi va face o vizită la azil. Dată fiind condiția lui medicală, fostul milionar nu mai poate călători cu avionul, astfel că adolescenta a decis să facă posibilă întâlnirea lor venind în România. Ea s-a mutat în SUA în 2018, iar de atunci nu a mai revenit în țara natală.

Citește și: Irinel Columbeanu, primul Paște la azil. Ce dorință avea fostul milionar: „Medicii i-au interzis. Nu are voie să…’


Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan, în tinerețe: „A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună. Trebuia să port sandale fără toc’ / Ce spune despre problemele lui de sănătate

Citește și: ‘Atât timp cât crezi că este mai convingătoare o melodie dacă îți arăți chiloții și fundul gol de bărbat…’ Ce spune Horia Moculescu despre Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, și de ce i-a trimis o scrisoare șefului TVR / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie: „El face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu face curat. E babysitter să stea cu copilul?'


Unde va locui Irina Columbeanu când vine în România să-și viziteze tatăl

Irinel Columbeanu s-a ocupat deja de aspectele birocratice privind venirea fiicei sale în România. Ion Cassian, directorul azilului în care el locuiește, a făcut declarații despre mult așteptata întâlnire și s-a oferit s-o găzduiască pe Irina în propria casă. Tot la el a petrecut sărbătorile pascale și fostul milionar, dat fiind că locuința este situată chiar în curtea centrului de la Ghermănești.


„Nu știu pe ce perioadă dorește Irinuca să stea în România, eu o invit să locuiască în casa mea, care e chiar în curtea azilului, pentru a fi aproape de tatăl ei. Depinde ce zice și ea, depinde cum dorește și Irinel să se organizeze.

Și de Paște, pe Irinel l-am invitat, la noi, ca să mai schimbe atmosfera. Am stat cu toții la masă, am mâncat cozonaci, friptură de miel. Și pe doamna Zina Dumitrescu, care a locuit tot la noi în azil, o invitam adesea acasă, la masă. Îi plăceau cartofii prăjiți și prăjiturile. Așa mi s-a părut normal și omenesc, ca să îi fac să se simtă bine’, a spus acesta pentru playtech.ro.


Ion Cassian, despre datoriile lui Irinel Columbeanu

Ion Cassian, care i-a oferit cazare lui Irinel Columbeanu în azilul din Ghermănești, spune că acesta și-a achitat o mare parte dintre datorii. Fostul milionar are o pensie modestă, de 2000 de lei, în timp ce cheltuielile lunare de la centru variază între 4500 și 8000 de lei.

„În acest moment, Irinel Columbeanu mai are puține datorii, nu acoperă toată taxa, diferența e însă mică, să vedem ce planuri mai are de viitor. Are mult bun-simț, este un om educat, se străduiește cumva să facă rost de bani pentru taxă’, a mai spus directorul centrului pentru sursa citată mai sus.


Irinel Columbeanu a vizitat-o pe fiica lui în America, vara trecută

Vara trecută, Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani. Fostul afacerist a petrecut o săptămână peste Ocean și s-a cazat într-un hotel din apropierea orașului Malibu. A avut ocazia să-l vadă și pe Mr. Pink, care i-a recomandat să stea mai mult și s-a oferit să-i plătească biletul de avion.


„Este pe picioarele ei (n.r- Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink.

Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea, a povestit fostul milionar în podcastul „Vin la vorbă.

Sursa foto: Facebook