Văduva lui Victor Socaciu o contrazice pe Marina Almășan, după ce a spus că artistul i-a dedicat piesa „Lângă inimă îmi stai”, în timpul căsniciei: „Această persoană, lipsită fiind de scrupule, a...”

 Ifrim Georgiana
.

În luna decembrie a anului 2021, Victor Socaciu s-a stins din viață, iar averea sa a fost aprig disputată de copiii moștenitori și văduva lui, Brândușa Simion. Zilele trecute, Marina Almășan susținea că a hotărât să-i cedeze drepturile de autor pentru piesa „Lângă inimă îmi stai’ lui Paul Surugiu, alias Fuego. Prezentatoarea TV preciza că fostul ei soț i-a dedicat melodia în timpul căsniciei, însă Brândușa Simion este de cu totul altă părere. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 27 decembrie 2021, Victor Socaciu s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani, lăsând în urmă o avere estimată la un milion de euro. Văduva lui, Brândușa Simion, și copiii moștenitori au ajuns la o înțelegere privind bunurile și proprietățile artistului, însă drepturile de autor de pe urma activității muzicale au generat dispute aprige. Recent, Marina Almășan, cea care a fost căsătorită 16 ani cu Victor Socaciu, susținea că a decis să-i cedeze lui Fuego celebra piesă „Lângă inimă îmi stai', pe care artistul i-ar fi dedicat-o în timpul mariajului. Nu a durat mult până când Brândușa Simion, văduva artistului, i-a dat replica prezentatoarei TV, afirmând că melodia nu fost, de fapt, o declarație de dragoste pentru ea.

mar9mar9

Citește și: Cum au împărțit copiii și văduva lui Victor Socaciu averea de aproape 1 milion de euro: „Toți participanții la moștenire țineau morțiș să aibă…'

Citește și: 'Dacă aș fi avut bani, aș fi cumpărat-o eu'. Marina Almășan regretă că văduva lui Victor Socaciu a vândut vila lui de la Cornu

Citește și: Cine este Dragoș Bucur. Totul despre viața lui de familie: are 3 copii, a adoptat o fetiță și s-a mutat la țară

Citește și: „A încurcat pașii! Întrebarea mea este cum… „. Ce a greșit Gabriela Cristea la rețeta de creveți și de ce a făcut-o praf Chef Dragoș Neacșa, celebru pe Tik Tok

Văduva lui Victor Socaciu și Marina Almășan, în dispute din cauza unei piese a lui Victor Socaciu

Recent, Marina Almășan a menționat, pe Facebook, că fiul ei i-a cedat lui Fuego drepturile de autor pentru piesa „Langă inimă îmi stai'. În același mesaj, prezentatoarea TV a precizat că toti participanții la partaj au „ținut morțiș' să aibă melodia, care i-a fost dedicată ei, în timpul mariajului cu regretatul artist. Acum, Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, susține contrariul, precizând că versurile sunt scrise de poetul Dan Verona, așa că ar fi imposibil să-i fie dedicate Marinei Almășan.

„În ceea ce privește faptul că piesele au fost împărțite între cei 4 moștenitori, este adevărat, dar au fost împărțite în mod egal și legal, câte 71 a primit fiecare, din cele 284, conform actului notarial, pe care pot să vi-l atașez, pentru că eu nu obișnuiesc să spun basme.

Singura piesă de dragoste, pe care a primit-o fiul Marinei Almășan, a fost „Lângă inimă îmi stai', scrisă în anul 1997, pe versurile lui Dan Verona. Acum, dacă domnul Dan Verona a dedicat-o Marinei Almașan ar trebui să-l întrebați, eu una însă nu cred. Dar, dacă aveți curiozitatea să descoperiți adevărul, o să vedeți că această persoană, lipsită fiind de scrupule, a mai afirmat și despre alte cântece de dragoste că i-ar fi fost dedicate, cum ar fi „Ceasul iubirii' sau „Când tu taci'.

Numai că Victor avea obiceiul să noteze întotdeauna pentru cine este scrisă melodia respectivă, ziua si anul. Măcar atât ar fi putut să știe despre el…Nefiind scrisă de el, „Lângă inimă îmi stai' nu are manuscris.

Pot să vă spun că „Ceasul iubirii' este la mine, la propriu și la figurat, adică mi-a gravat cândva un ceas cu versurile din „Ceasul iubirii', chiar dacă această piesă a fost scrisă cu mult înainte de a ne cunoaște, poate pentru că așa a simțit el. De asemenea, la mine sunt toate piesele pe versurile lui Nichita Stănescu, precum și cele de pe ultimul album „Tu ești iubirea mea', a spus Brândușa Simion, potrivit impact.ro.

Cu ce piese s-au ales copiii lui Victor Socaciu

În cadrul aceluiași interviu, Brândușa Simion a spus ce piese le-au fost împărțire copiilor lui Victor Socaciu, Ana-Maria, Iulia și Victor.

„Fetele au desigur si ele foarte multe piese de dragoste: 'Cămașa cea de rai', 'Căruța cu flori', 'Felinarul', 'Sub scutul amurgului', 'Iubire fără acte', 'Muntele dragostei' și altele. Fiul Marinei Almașan are exact cât avem și noi, fiecare, adică 71 de piese, numai că într-adevăr a fost nevoit să ia și piesele tematice scrise pentru diverse emisiuni obscure, la comandă, cum s-ar spune, de care n-a auzit nimeni niciodată, cum ar fi: 'Cocoșul și găina', 'Cuib de Turturea', 'Domnișoara Mușețel', 'Dracu-n pantaloni', 'Gâscanul', 'Gâlceava florilor', 'Viața-n roz', 'La telefon', 'Marele blond', 'Miss pis pis', 'Olimpiada cozonacilor', 'Planeta în jeans' și altele, la fel de valoroase, unele chiar pe versurile doamnei care le comanda, acesta fiind și motivul pentru care le-a ales', a mai spus ea.

Ce spune Brândușa Simion despre averea lui Victor Socaciu

Brândușa Simion a dat de înțeles că averea lui Victor Socaciu ar fi mai mică de un milion de euro, sumă care s-a vehiculat zilele trecute.

„Dacă după cum afirma dumneaei, moștenitorii primesc câte 30.000 de euro, cred că îi e greu oricui să creadă că moștenirea ar fi de „aproape un milion de euro' și că s-ar fi făcut legal', a mai adăugat văduva artistului.

În legătură cu vânzarea casei din Cornu, aceasta a adăugat: „Da, am vândut casa de la Cornu, este casa care, la momentul divorțului de Marina Almășan, valora 20.000 de euro, după cum este consemnat în actul de partaj. Tot ce am făcut acolo ulterior reprezintă munca noastră, atât a lui, dar și a mea, așa că nu am cui sau de ce să-i dau socoteală'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton