Văduva lui Victor Socaciu, în război cu Colegiul Medicilor din Constanța, după plângerea depusă de artist în timpul vieții. Ce acuzații aduce: „O înșiruire de neconcordanțe...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Văduva lui Victor Socaciu, în război cu Colegiul Medicilor din Constanța, după plângerea depusă de artist în timpul vieții. Starea de sănătate a regretatului solist s-ar fi înrăutățit după ce ar fi făcut analize cu substanțe de contrast, în august 2021. La momentul respectiv, cântărețul ar fi depus o plângere la Colegiul Medicilor din Constanța. Decizia ar fi venit însă după moartea sa, la 18 luni de la incident. Răspunsul medicilor a nemulțumit-o pe văduva lui, Brîndușa Socaciu, care susține că va continua demersul. Numai că instituția ar refuza să îi pună la dispoziție dosarul medical… Iată ce acuzații face!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Victor Socaciu se află în război cu Colegiul Medicilor din Constanța. Aceasta spune că vrea să afle adevărul despre lucrurile care s-ar fi petrecut în august 2021. La acea vreme, regretatul solist ar fi depus o plângere, după ce medicii i-ar fi făcut analize cu substanțe de contrast, ceea ce i-ar fi înrăutățit starea de sănătate, după cum ei susțin. Văduva lui, Brîndușa Socaciu, ar fi primit răspunsul la plângerea depusă de artist în timpul vieții, abia după 18 luni.

10986510_1388667104787205_3301030327182738233_n10986510_1388667104787205_3301030327182738233_n

Citește și: Fiica lui Victor Socaciu și-a sărbătorit fetița fără regretatul artist. Ultimele imagini cu el de la petrecerea nepoatei sale: „De ziua ei, golul de tata este și mai pronunțat!' – FOTO / EXCLUSIV

Citește și: „Când știa toată țara că e în stare gravă în spital, nu i-a păsat de el'. Văduva lui Victor Socaciu răspunde acuzațiilor Marinei Almășan. De cât timp nu mai vorbea artistul cu fiul său / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Am curtat-o foarte mult timp. Dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Andreea Mantea, după ce a slăbit considerabil. Vedeta are acum 50 de kilograme: 'Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese…'/ EXCLUSIV

Văduva lui Victor Socaciu, în război cu Colegiul Medicilor din Constanța, după plângerea depusă de artist în timpul vieții

Văduva lui Victor Socaciu, Brîndușa Socaciu, vrea să știe ce s-a întâmplat după ce artistului i s-ar fi făcut analize cu substanțe de contrast, fapt ceea ce i-ar fi înrăutățit starea de sănătate. Folkistul ar fi depus o plângere la Colegiul Medicilor din Constanța, înainte să se stingă din viață. Răspunsul ar fi venit însă abia după 18 luni.

Soția interpretului susține acum că nu se lasă. Într-un interviu pentru viva.ro, aceasta susține că în decizia instituției 'este o înșiruire de neconcordanțe, la capătul cărora mi se respinge cererea'. Iată despre ce este vorba!

Știu că ați sesizat Colegiul Medicilor în legătură cu un incident petrecut la Constanța. Mai credeți că se va face dreptate?

Nu eu am sesizat Colegiul Medicilor, Victor a făcut acest lucru, în luna august 2021, contrariat de ceea ce i s-a întâmplat. Eu doar am preluat plângerea formulată de el, fiind în cunoștință de cauză cu ceea ce s-a petrecut atunci. În fața acestei din urmă atitudini prin care mi se îngrădește efectiv dreptul la petiționare garantat de Constitutie, nu-mi rămâne decât să presupun că ceea ce se află în dosar trebuie să rămână secret, chiar și față de persoana care a formulat plângerea. Ca atare, și contestația pe care o voi formula se va baza, din păcate, pe presupuneri. 

Cu toate acestea, nu renunț, datorez cuiva drag acest adevăr, datorez unui medic deosebit această luptă pentru adevăr, precum și prietenilor noștri care mă susțin. Am convingerea că, în cele din urmă, se va face dreptate!

Văduva lui Victor Socaciu: „Ceea ce mă surprinde însă este refuzul acestei instituții de a-mi pune la dispoziție conținutul dosarului'

E adevărat că instituția refuză să vă pună la dispoziție dosarul?

Ceea ce mă surprinde însă este refuzul acestei instituții de a-mi pune la dispoziție conținutul dosarului, lucru indispensabil în vederea accesarii următoarei căi de atac. Orice jurist vă poate spune că nu poți contesta niște susțineri pe care nu le ai.

V-a descurajat acest răspuns?

Nu. Având în vedere lipsa oricărei comunicări pe parcursul anchetei desfașurate, faptul că nici măcar nu am fost audiată, precum și faptul că răspunsul vine după 18 luni, nu aveam iluzii în ceea ce privește decizia.

Văduva lui Victor Socaciu: 'Este o înșiruire de neconcordanțe, la capătul cărora mi se respinge cererea'

Ce s-a întâmplat?

După ce am formulat, în prealabil, cerere de consultare a dosarului prin avocatul meu, așa cum prevede la art. 18 chiar Regulamentul Comisiei, ne-am prezentat recent la sediul Colegiului Medicilor din Constanța, unde ni s-a refuzat efectiv, accesul la dosarul cauzei, pe motiv că nu are cine să ne aprobe cererea, comisia respectiva fiind dizolvată.

Ce a răspuns Colegiul Medicilor?

Deocamdată, nu aș vrea să intru în amănunte și să citez din decizia pe care am primit-o. Pot să vă spun numai că răspunsul, cel puțin spre final, este o înșiruire de neconcordanțe, la capătul cărora mi se respinge cererea.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, în spital, la vârsta de 68 de ani. A fost înmormântat la Cornu, pentru că așa și-a dorit. În 2009, el a suferit un transplant de rinichi, iar anul trecut, în primăvară, contactase COVID-19, la Festivalul OM BUN. Artistul a mai trăit ani buni cu rinichii unei fetițe de 10 ani, aflată în moarte clinică la momentul respectiv.

Soția sa, Brândușa Ștefan Socaciu, cea care i-a fost artistului alături până la ultima suflare, a continuat tradiția de a organiza Festivalul OM BUN. Ultima ediție a avut loc la Breaza, săptămâna trecută.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton