Val de mesaje după moartea lui Liam Payne. Ce omagii i-au adus mama lui Harry Styles și surorile lui Zayn Malik / Fanii au aprins lumânări în faţa hotelului în care artistul a murit

.

Un val de mesaje a apărut în mediul online, după moartea fulgerătoare a lui Liam Payne, fostul membru al formației One Direction. Fanii și apropiații săi sunt în stare de șoc, după ce artistul, care avea doar 31 de ani, ar fi căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, Argentina. Iată ce omagii i-au adus rudele foștilor săi colegi de trupă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Vestea că Liam Payne a murit a fost un șoc pentru lumea muzicală, dar și pentru toți fanii trupei One Direction. Îndrăgitul artist s-a stins din viață la doar 31 de ani, după ce ar fi căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Decesul lui Liam Payne a fost confirmat de serviciul de ambulanță din Buenos Aires, după ce ofițerii de la secția locală de Poliție au răspuns apelului de urgență care a anunțat autoritățile cu privire la un „bărbat agresiv’ care, se presupune, ar fi fost sub influența drogurilor sau alcoolului.


Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel

Citește și: Cum se înțelege Cătălin Cazacu cu fiul lui, Andrei: „Am fost tată la 20 și ceva de ani. Eram tânăr, mi s-a părut că viața mea se termină…’/ Ce relație are cu mama băiatului său

Citește și: Andreea Bălan și-a iertat tatăl după 22 de ani. Solista a urcat cu Săndel Bălan pe scenă, la Sala Palatului: „E o zi specială pentru că sunt alături de minunata mea fiică'


Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…’ / Ce relație au cu nașii

Val de mesaje după moartea lui Liam Payne

Tragedia a avut loc la un hotel de pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. Poliția a ajuns la fața locului după un apel la 911, care raporta prezența unui bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor sau alcoolului. Ulterior, oamenii legii au confirmat decesul cântărețului, ce a fost găsit pe o terasă interioară a hotelului. Zeci de fani și-au făcut apariția acolo, pentru a aprinde lumânări chiar în fața hotelului.


Nimeni nu ar fi bănuit faptul că Liam Payne va avea parte de un sfârșit atât de tragic. Cu doar câteva zile înainte, pe data de 2 octombrie, el fusese la concertul din Argentina, ca să-l vadă pe fostul său coleg de trupă, Niall Horan.

În urma decesului lui Liam Payne, mii de oameni din întreaga lume, printre care și celebrități, și-au exprimat durerea. Max George, membru al trupei The Wanted, e șocat de veste și a spus despre cântăreț că a fost ca un prieten bun pentru el, care îl susținea.


Devastat’, a spus artistul Max George despre starea pe care o simte acum, după aflarea veștii morții lui Liam Payne.

„Liam m-a susţinut incredibil de mult în una dintre cele mai dificile perioade din viața mea’, a spus artistul, completând cu faptul că bunătatea acestuia nu va fi niciodată uitată.

Ce omagii i-au adus mama lui Harry Styles și surorile lui Zayn Malik

Și rudele foștilor colegi de trupă ai lui Liam Payne au reacționat. Anne Twist, mama lui Harry Styles, a postat o imagine sugestivă, cu o inimă frântă, după moartea artistului. Alături de fotografia cu fundal negru, ea a adăugat mesajul: „Doar un băiat…’. Fiind unul dintre părinții foștilor colegi de trupă, femeia l-a văzut pe Liam Payne crescând, iar acum e devastată.


Și surorile lui Zayn Malik, alt coleg din trupa One Direction, și-au exprimat tristețea pe Instagram. Waliyha, sora mai mică a lui Zayn, a postat imagini cu fratele ei și Liam din perioada One Direction.

Paris Hilton, șocată de moartea lui Liam Payne

Și Paris Hilton l-a cunoscut personal pe Liam Payne, iar cei doi au fost prieteni. „Atât de trist să aud vestea despre dispariția lui Liam Payne. Trimit dragoste și condoleanțe familiei și celor dragi lui,’ a spus Paris Hilton, încheind mesajul cu „RIP, prietenul meu.’


„RIP Liam… Nu pot să cred că este real… Împietrit de durere…Viața este scurtă și fragilă… Niciodată nu știi prin ce trec oamenii. Trăim în vremuri în care a fi rău, diviziv și dur este normal; uneori chiar este sărbătorit. Nu trebuie să fie așa. Ar trebui să facem tot posibilul să fim amabili, susținători și conștienți’, a spus și Zedd, producător de muzică și DJ.

Cântărețul Charlie Puth s-a arătat și el tulburat de moartea prietenului său, Liam Payne, și a povestit cum regretatul artist a fost mereu „amabil’ cu el.


„Sunt în stare de șoc acum. Liam a fost întotdeauna atât de amabil cu mine. A fost unul dintre primii artiști mari cu care am lucrat. Nu pot să cred că nu mai este printre noi’ a scris Charlie Puth. Apoi, el a postat filmulețe cu cei doi din perioada în care au lucrat împreună.


Mesajul trimis de stilistul trupei One Direction, după moartea lui Liam Payne

Și Lou Teasdale, stilistul care a lucrat cu membrii One Direction, a reacționat, postând pe X un mesaj dureros pentru toți cei care l-au iubit pe Liam Payne.

„Vă trimit multă iubire tuturor’, a fost mesajul transmis de Lou Teasdale.

Sursă foto: Hepta, Profimedia Images