Val de reacții după ce s-a anunțat că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la PRO TV: „Aici e locul vostru”. Imagini de colecție din primul sezon al emisiunii

.

Vestea că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la „MasterChef', emisiunea culinară în care și-au făcut debutul, a generat un val de reacții în mediul online. Majoritatea internauților au salutat decizia celor trei bucătari și au transmis că așteaptă cu nerăbdare premiera celui de-al nouălea sezon. În galeria articolului sunt atașate și câteva fotografii ce îi surprind în primele ediții ale show-ului culinar, cu peste 10 ani în urmă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au bătut palma cu PRO TV, după plecarea de la Antena 1 și revin la MasterChef România, în calitate de jurați ai sezonului 9. Au arătat că și cei pasionați pot deveni chefi în adevăratul sens al cuvântului, după ce au inspirat milioane de români prin gastronomie și au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Sunt noii jurați ai sezonului 9 MasterChef România


Citește și: MasterChef România revine pe micile ecrane cu un nou sezon, la PRO TV: „A creat o revoluție culinară în toată lumea. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare…’ / Au început înscrierile

Citește și: Cetățeanul turc a povestit cum a ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă lângă Autostrada A1. Gestul șocant făcut de afacerist, după crimă

Citește și: Cum l-a testat Deea Maxer pe Robert Drilea, actualul ei iubit, înainte să-i cunoască fiul și fiica: „Eu nu concep ca partenerul meu să nu accepte copiii. Am ținut neapărat să-l urmăresc…’


Val de reacții după ce s-a anunțat că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin la PRO TV

Revenirea celor trei jurați în emisiunea „MasterChef’, de la Pro TV, a generat un val surprinzător de reacții pozitive. Fanii show-ului culinar i-au felicitat pentru această decizie și au transmis că așteaptă cu entuziasm premiera sezonului 9.

Chef Florin Dumitrescu a distribuit pe pagina personală postarea făcută de Pro TV, iar internauții au reacționat imediat: „Aici este locul vostru’, ‘Săracii Antena 1 dacă se difuzează în același timp cu Chefi la Cuțite’, ‘Sunteți făcuți pentru așa ceva și lipsea farmecul vostru’, ‘Super! Am și eu acum la ce mă uita! Asta da veste! Felicitări’, ‘V-ați întors acasă. Abia aștept să vă revăd pe toți trei’, ‘De abia aștept emisiunea’.


Și Cătălin Scărlătescu a fost asaltat cu mesaje: „Sunteți cei mai buni și unicii chefi pe care-i urmăresc’, ‘Bravo, toată audiența se mută la Pro TV’, ‘Așa da’, ‘Bine ați (re)venit acacă’, ‘Mă așteptam să-i vedem la Pro TV’, ‘Bravo, chefilor. Vă așteptăm cu drag’.

Cosmin Seleși, care a plecat de la Antena 1 la Pro TV, a salutat decizia celor trei jurați: „Bine băăăăăăăă!!!! Hai colegii’.


Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au debutat la „MasterChef’

Bontea Scărlătescu și Dumitrescu au debutat la Pro TV, în martie 2012, unde au fost, timp de trei sezoane, jurați la „MasterChef’, primul cooking show de mare anvergură din România. Cei trei au fost descoperiţi de producătoarea Mona Segall, aceeaşi care a realizat şi Chefi la cuţite pentru Antena 1. În galeria articolului sunt atașate și câteva imagini ce îi surprind pe aceștia la debutul în televiziune.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu’, a declarat Sorin Bontea.


„MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie’, a adăugat Dumitrescu.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat’, a conchis Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook