Valentin Luca și Roxana Ghiorghian, fostă știristă la Prima TV, formează un cuplu. Cum s-au afișat în mediul online: „Mințile și sufletele noastre sunt...”

 Ifrim Georgiana
.

Valentin Luca și Roxana Ghiorghian formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Pe el îl cunoaște o țară întreagă de la Românii au talent, fiind finalist al primului sezon, iar ea este fostă știristă la Antena 1 și Prima TV. Recent și-au oficializat relația și au postat, pe rețelele de socializare, primele fotografii împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Printre cuplurile înfiripate în această vară se numără acum și Valentin Luca și Roxana Ghiorghian. Pentru a face public acest lucru, cei doi au postat câteva fotografii împreună, care îi surprind în ipostaze romantice. Weekendul trecut, ambii s-au aflat la Constanța și s-au distrat pe cinste în cadrul festivalului Neversea.

vlen01vlen01

Citește și: Valentin Luca, finalist la Românii au talent, singurul român de la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Mark Zuckerberg și Bill Gates, pe lista invitaților

Citește și: Îți amintești de frații Luca și Valentin Milea de la Visuri la Cheie? Au devenit campioni mondiali: „După această performanță…'

Citește și: Alex Bodi, adevărul despre despărțirea de Ema Uta, la două luni după ce a cerut-o de soție: „Nu e femeia cu care să te cerți”

Citește și: Ruby și-a internat bunica de 87 de ani în spital, la scurt timp după ce a cântat la SAGA Festival: „E foarte slăbită”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă mamaia Gherghina

Valentin Luca și Roxana Ghiorghian, fostă știristă la Prima TV, formează un cuplu

Valentin Luca a devenit cunoscut odată cu participarea sa la Românii au talent, în 2011. Expert în flair bartending, acesta a ajuns până în finala concursului, reușind să-i impresioneze pe jurați și telespectatori cu talentul său și show-urile prestate pe scenă.

Deși este cât se poate de discret când vine vorba de viața privată, Valentin Luca le-a făcut o surpriză celor care îl urmăresc, oficializându-și relația cu Roxana Ghiorghian. Probabil mulți o cunosc din televiziune, în rolul de prezentatoare la Antena 1 și Prima TV.

În weekend, cei doi s-au aflat la Constanța și au participat la Neversea. Pe profilul lui Valentin Luca a apărut o fotografie care îi surprinde împreună, zâmbitori și îmbrățișați. Întorși acasă, îndrăgostiții au publicat o nouă imagine, cu următoarea descriere: „Suntem deja acasă, dar mințile și sufletele noastre sunt încă la festivalul Neversea'.

Valentin Luca, finalist la Românii au talent, singurul român de la petrecerea celui mai bogat om din India

La începutul lui martie, Valentin Luca a participat la petrecerea celui mai bogat om din India, la care au fost invitați Mark Zuckerberg, Bill Gates și Rihanna. Finalistul de la „Românii au talent' a fost singurul român prezent la petrecerea dată de magnatul Mukesh Ambani, pentru a anunța nunta fiului său, moștenitorul unui imperiu de miliarde.

Acesta s-a pregătit intens pentru marea petrecere și a ales 100 de feluri de cocktail-uri, dar invitații VIP au cerut băuturi simple, whiskey ori tequilla cu apă minerală și lămâie verde.

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar, aveau foarte multă gardă de corp, asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly, se pare că au destul de mulți dușmani acești oameni. În schimb, la bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură, Rihanna nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă special făcută pentru ea', a declarat Valentin Luca, campion mondial la „Flair Bartending', potrivit Stirileprotv.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton