Valentina Pelinel a dezvăluit numele gemenelor. Micuțele ei și ale lui Cristi Borcea se vor numi la fel!

.

Recent, în cadrul unui interviu televizat, Valentina Pelinel a dezvăluit numele gemenelor sale și ale lui Cristi Borcea, care se vor naște peste două luni. Fostul model a surprins pe toată lumea, declarând că micuțele vor purta același nume!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor deveni din nou părinți la primăvară.


Acum câteva luni, Valentina Pelinel anunța că ea și Cristi Bocea vor deveni din nou părinți, fostul model urmând să nască în această primăvară. La 38 de ani, Valentina arată senzațional și are un tonus de invidiat. Chiar dacă, deocamdată, în sarcină, a luat 15 kilograme – iar cu Milan, până la final, a acumulat 26 de kilograme –, Valentina încă nu a renunțat la tocuri și la ținutele elegante și face în continuare sport.

Valentina Pelinel e în ultimul trimestru de sarcină.


Invitată la Star Matinal, Valentina Pelinel a dezvăluit pentru prima oară numele gemenelor sale și ale lui Cristi Borcea. Fostul model a făcut o alegere neașteptată, dar nu în privința numelui, ci a faptului că ambele micuțe se vor numi la fel: „Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. (…) M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria’, a declarat Valentina pentru Star Matinal.


Ultimul Crăciun în trei

Cât despre planurile de Sărbători, Valentina a povestit că vor petrece Crăciunul în familie, ultimul Crăciun în trei, deoarece din luna martie familia lor se va mări: O să petrecem Crăciunul în familie. Am făcut un brăduţ roşu, aşa cum îmi place mie. Moşul o să vină încarcat cu daruri acum. La noi venea cu chestii modeste. (…) Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo’.


Valentina, Cristi şi Milan au petrecut Crăciunul în familie.

Cei doi viitori părinți deja s-au pregătit pentru venirea pe lume a micuțelor, care, evident, vor fi foarte răsfățate: Aveam două pătuţuri de la sora mea, care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese’, a mai spus Valentina.