Valentina Pelinel nu a primit niciun cadou de la Cristi Borcea, de Moș Nicolae: „Doar copiii au găsit, lângă ghetuțe”. De ce nu își fac daruri cei doi soți

 Ifrim Georgiana
.

Valentina Pelinel nu a primit niciun cadou de la Cristi Borcea, de Moș Nicolae. Cristi Borcea își răsfață mereu soția cu daruri scumpe și vacanțe de lux, însă cei doi nu obișnuiesc să-și ofere atenții de Moș Nicolae. I-au surprins, în schimb, pe cei trei copii – Milan și gemenele Indira și Rania – care s-au bucurat nespus când au găsit surprizele din ghetuțe. Iată de ce Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu-și fac cadouri de Moș Nicolae!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel nu a primit niciun cadou de la Cristi Borcea, de Moș Nicolae. Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de cinci și au împreună trei copii. Afaceristul obișnuiește să-și surprindă soția cu cadouri scumpe, iar romantismul este nelipsit din căsnicia lor. De când formează un cuplu cu fostul acționar de la Dinamo, Valentina Pelinel a fost răsfățată cu genți de lux, vacanțe scumpe sau o mașină de peste 100.000 de euro, primită în dar după nașterea gemenelor.

pel9pel9

Citește și: Valentina Pelinel dezvăluie ce studii are, după ce s-a spus că nu ar fi terminat liceul: „Mă bufnește și râsul. Am luat de la zero, am făcut cinci ani”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au decorat casa de Crăciun și au împodobit bradul: „Așa și-au dorit copiii și noi am cedat'. Cum vor petrece sărbătorile de iarnă și ce tradiție respectă

Citește și: Ce cadou de mii de euro a primit Cristina Spătar din partea soțului ei, Vicențiu Mocanu: „Să moară dușmanii…”. Ce planuri au de sărbători

Citește și: Cine este Vlad Musta de la Vocea României 2023. A ajuns în echipa Irinei Rimes după ce a fost eliminat de Smiley

Valentina Pelinel nu a primit niciun cadou de la Cristi Borcea, de Moș Nicolae

Valentina Pelinel nu a primit cadouri de Moș Nicolae, asta pentru că ea și soțul ei se surprind doar în ziua de Crăciun.  În schimb, copiii lor – Milan, Indira și Rania – au fost răsfățați pe măsură și au fost mai mult decât încântați de surprizele găsite în ghetuțe.

„Doar copiii au găsit cadouri lângă ghetuțe. Au fost foarte fericiți, așa cum eram și noi la vârsta lor. Noi ne facem daruri doar de Crăciun', a mărturisit Valentina Pelinel în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cei doi soți și copiii lor vor petrece Crăciunul la munte, iar noaptea dintre ani îi va prinde la București, alături de prietenii dragi.

„De Crăciun o să fim la munte cu copiii și de Revelion o să ieșim în oraș cu prietenii. Vom rămâne în București', a adăugat aceasta.

Valentina Pelinel își face toate poftele de sărbători

Atentă la silueta ei, Valentina Pelinel are un regim alimentar strict, însă renunță la restricții în perioada vacanțelor sau de sărbători. Manechinul și soțul ei gătesc în fiecare weekend și au grijă să-i răsfețe pe cei mici.

„Eu și Cristi gătim de obicei în weekend-uri împreună. Facem cam tot ce-și doresc copiii. Tuturor în casă ne plac și dulciurile, iar duminica avem un ritual: este zi de tiramisu, pe care îl pregătesc împreună cu copiii. Mai facem și grătare și ne mai gătesc și părinții.

Eu am fost și mai plinuță, dar am grijă. Fiind pofticioasă și ca atare și mâncăcioasă, sunt conștientă că trebuie sa fac mult sport. Mă mai și abțin, dar am și perioade când îmi fac toate poftele culinare, cum ar fi în vacanțe și de sărbători', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Deși este o fire credincioasă, Valentina Pelinel recunoaște că ajunge mai rar la biserică: „Când eram gravidă cu Milan, mergeam în fiecare duminică la biserică.  Acum nu prea mai ajung'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton