Valentina Pelinel nu-și dorește și al patrulea copil cu Cristi Borcea: "Viața cu trei copii este..."

 Dumba Gabriela
.

Toată lumea este curioasă dacă urmează un al patrulea copil al cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea, având în vedere că afaceristul are nouă copii deocamdată, cu patru femei diferite și a declarat mereu că iubește foarte mult copiii. Ei bine, Valentina Pelinel spune că nu vrea să mai aducă un alt moștenitor în familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea spunea, acum ceva timp, că cele mai mari realizări ale lui sunt copiii și actuala soție, Valentina Pelinel. Acesta a precizat că toți urmașii lui se înțeleg și se iubesc între ei, iar ceea ce și-a dorit cel mai mult de când a devenit tată a fost ca toți copiii lui să crească în medii civilizate, în armonie și liniște.

15731363594651573136359465

Valentina Pelinel nu-și dorește și al patrulea copil cu Cristi Borcea

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, dar doar pe trei dintre ele le-a condus la altar. Acestea sunt Mihaela, Alina și Valentina. Numai în pușcărie, afaceristul a făcut 4 copii.

Omul de afaceri are trei copii cu actuala lui soție, Valentina, pe Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani.

Valentina Pelinel spune, însă, că se oprește aici și viața cu trei copii îi aduce suficiente provocări și bucurii.

Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi.

Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la 2 luni după fiecare sarcină.

Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine„, a declarat Valentina Pelinel pentru fanatik.ro.

Citește și: Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea:„Eu sunt timidă, dar așa am simțit să fac atunci’

Citește și: Cum a depășit Cristi Borcea momentele dificile din viața lui:'Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani'

Cum a slăbit Valentina Pelinel după cele două sarcini

Pe lângă sport, Valentina Pelinel este adepta unui stil de viață echilibrat și are grijă să mănânce întotdeauna sănătos.

Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate, de aceea în vacanță nu țin cont de regulile obișnuite, din contra, îmi place să gust din bunătățile locului și să descoper feluri de mâncare inedite. Uneori se mai întâmplă să mă îngraș, dar nu îmi fac griji, revin la sport și la alimentația potrivită imediat cum ajung acasă.

Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi nciodată folositoare, așa că nu văd de ce în vacanță nu aș aprecia ceea ce locul are de oferit. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai trei copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos.

Altfel, îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice. Apelez frecvent la sfaturile nutriționistei mele, doamna doctor Anda Avrămescu, cu care colaborez de peste 10 ani„, a mai declarat Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel, 9 în total

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, dar doar pe trei dintre ele le-a condus la altar. Acestea sunt Mihaela, Alina și Valentina.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie (n.r. cu Alina Vidican). Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent’, mărturisea Cristi Borcea, mai demult, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu’.

Cristi Borcea a fost căsătorit 22 de ani cu Mihaela. Cu ea, acesta are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, afaceristul ar fi cunoscut alte două femei, pe Alina Vidican și Simona Dana Voiculescu.

Pe cea dintâi, Cristi Borcea a luat-o de nevastă, iar ea i-a făcut doi copii: Alexandru (9 ani) şi pe Gloria (7 ani). Acesta are o fiică și cu Simona Dana Voiculescu, pe nume Andreina Carolyn Christine, în vârstă de 15 ani. Omul de afaceri a făcut trei copii și cu actuala lui soție, Valentina, pe Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton