Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Au plecat fără copii: „Momente pentru care trăim”

 Ifrim Georgiana
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Afaceristul și soția sa au decis să petreacă o vacanță în doi și au ales una dintre cele mai populare destinații turistice din sudul Italiei. Pe rețelele de socializare, soția lui Cristi Borcea a postat mai multe imagini din concediu, în dreptul cărora a scris câteva descrieri romantice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii: Milan, Indiria Maria și Rnia Maria. Recent, soția afaceristului a susținut că nu își dorește să mai aducă un alt moștenitor în familie și că viața cu trei copii este „completă'. Cei doi soți au plecat acum în Capri, acolo unde au decis să-și petreacă vacanța în doi. Anterior, în luna iunie, aceștia au mers în stațiunea Olimp, însoțiți de cei trei copii pe care îi au împreună.  

pelinel-1pelinel-1

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. La final de sezon, afaceristul și fostul model au plecat în Capri, acolo unde și-au petrecut și luna de miere. Iată cum au fost surprinși cei doi!

Citește și: Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași:„A fost perfect'

Citește și: În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire:„În timpul căsătoriei a luat o decizie'

Citește și: Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției:”Era drăguță, mă ajuta cu…”

Citește și: Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții:„Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importante

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia

Pe contul său de Instagram, Valentina Pelinel a făcut publice mai multe imagini din vacanța în Capri. Cei doi soți au fost surprinși în ipostaze romentice, ținându-se îmbrățișați. Această destinație are o semnificație specială pentru aceștia, având în vedere că este locul în care și-au petrecut și luna de miere.

În 2018, Valentina Pelinel și Crsiti Borcea și-au unit destinele. Evenimentul a avut loc la Budapesta și a fost unul discret.

„Momente pentru care trăim. Felul în care el se uită la mine', a scris Valentina Pelinel în dreptul fotografiilor cu soțul ei.

Soția afaceristului nu își dorește al patrulea copil

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, dar doar pe trei dintre ele le-a condus la altar. Acestea sunt Mihaela, Alina și Valentina. Fostul model spune, însă, că se oprește aici și viața cu trei copii îi aduce suficiente provocări și bucurii.

„Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi.

Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la 2 luni după fiecare sarcină.

Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine', a declarat Valentina Pelinel pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton