Valerie Lungu, totul despre carieră și viață personală. Ce spune despre câștigurile din online și cum și-a cunoscut iubitul : „L-am refuzat de nenumărate ori, a luptat pentru mine” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În noul număr al revistei VIVA!, cel de noiembrie, Valerie Lungu ne-a spus totul despre carieră și viața ei personală. Îndrăgita influenceriță ne-a dezvăluit cam cât de bine se câștigă în mediul online, dar și cât de multă muncă se află în spatele postărilor ei de pe social media. Tânăra, acum ambasador Pandora, nu s-a ferit și ne-a vorbit și despre marea ei iubire, partenerul ei, Alex Gîlcă, alături de care-și dorește să pășească în fața altarului, deși l-a refuzat de mai multe ori, înainte să formeze un cuplu. Iată ce secrete ne-a mai împărtășit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Valerie, tu ești faimoasă în mediul online, dar aș vrea să te prezinți în câteva cuvinte și pentru iubitorii de print, cititorii noștri vor, cu siguranță, să te cunoască mai bine!

Sunt o persoană foarte muncitoare și am scopuri în viață pe care aș vrea să le realizez. Îmi expun sufletul în imagini. Vin, dintr-o familie de artiști și arta este în sângele meu. Un om extrovertit, dar și introvertit în anumite situații. Iubitor de viață și de tot ce e frumos.

valerie-lungu-1valerie-lungu-1

Citește și: Câți bani câștigă Valerie Lungu lunar, ca influencer. Sumele sunt uriașe: „Se întâmplă să fac chiar şi…”

Citește și: Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie la Paris: „A spus da!”. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Amalia Enache a dezvăluit cine este, de fapt, tatăl fiicei sale: „Lucrează în domeniul cinematografiei…”

Citește și: America Express 13 noiembrie – Iulia Albu și Mike, scandal uriaș în timpul probei: „Nu este nimic pertinent în ceea ce faci. Nu vreau să apar la televizor așa!' / De ce s-au certat, din nou

Valerie Lungu, totul despre carieră și viață personală

În ultimul timp, tot mai mulți își spun creatori de conținut în mediul online, așa că aș vrea să ne explici ce înseamnă și mai ales când te poți numi cu adevărat creator de conținut.

Eu îmi spun creator de conținut pentru că pe paginile mele de social media vei vedea mini filme de 15 secunde, în care investesc foarte mult timp, creativitate și resurse.

Câți bani câștigi tu lunar din Instagram? Ce nivel de trai îți asigură campaniile și proiectele în care ești implicată? Ai zice că e fun să creezi conținut pentru social media, dar nu e deloc atât de simplu pe cât pare… Câte ore aloci pe zi acestui job, care acum este singura ta sursă de venit?

Acest job este full-time, nu există duminică, weekend și sărbători. Ești mereu activ, iar atunci când ai proiecte mari, îți poate lua zile să faci un video calitativ. Începând de la idee, locație, filmare și, ulterior, editarea în sine, care durează de la 3 la 6 ore pentru fiecare campanie. Acum realizez că fiecare leu pe care îl iau pentru munca mea merită și nu vreau să spun sume, dar îmi permit să trăiesc liber și să-mi cumpăr ce vreau – casă, mașină –, să călătoresc și să-mi ajut familia.

La 29 de ani, ești combinația perfectă de beauty & brain. În ce măsură te-a ajutat în viață până acum faptul că ai „pachetul complet, atât pe plan profesional, cât și personal? E frumusețea, în egală măsură, o binecuvântare și un blestem?

Probabil dorința de a demonstra și de a-mi permite viața pe care o am m-a determinat să muncesc și să fiu unde sunt acum. Sunt binecuvântată pentru frumusețea pe care mi-au oferit-o părinții, dar și pentru mintea mea, care a fost mereu dornică să învețe lucruri noi. Frumusețea nu definește cine ești, am avut situații în care am pierdut anumite proiecte din această cauză: unii oameni nu îmi dădeau credit pentru
munca pe care o depuneam și spuneau că am noroc pentru că sunt frumoasă. Ce am învățat este că doar prin muncă ajungi departe.

„Am primit destul de multe oferte să joc în piese de teatru și filme, dar…'

Tu ai absolvit UNATC, dar și Școala de Jurnalism „Tudor Vornicu. N-ai primit nicio ofertă până acum, nu te-ai dus la niciun casting? Nu te atrage ideea de a juca într-un film sau într-un serial?

Facultatea a fost și este cea mai frumoasă perioadă din viața mea, este o experiență pe care, dacă mi-ai oferi-o, aș retrăi-o. Actoria este sufletul meu, de aceea eu sunt actorul principal în clipurile mele. Instagramul, Tiktok-ul sunt teatrul meu, iar urmăritorii – spectatorii. Când am fost studentă, mergeam destul de des la castinguri, acum însă nu mai merg. Am primit destul de multe oferte să joc în piese de teatru și filme, dar până acum nu am simțit că îmi pot aloca timp pentru acest proiect. Dacă se ivește un rol în care mă regăsesc, vă promit că o să mă vedeți și pe micile ecrane sau în sălile mari de teatru.

Tu nu ești singura vedetă a familiei, mama ta, Victoria Lungu, este o artistă foarte cunoscută în Republica Moldova. Vorbește-ne, te rog, despre copilăria ta și despre relația dintre voi două atunci și acum! Mie-mi păreți mai mult surori decât mamă și fiică…

Nu este deloc ușor să am o mamă cunoscută, mai ales că, atunci când am fost mică, mama lucra foarte mult ca să întrețină familia și era destul de ocupată. Mama mi-a oferit tot ce e mai bun și am avut cea mai frumoasă copilărie, pentru că toate verile eram la țară și nu știam ce înseamnă telefon, tabletă. Știu cum e să ai grijă de animale și să te bucuri de lucrurile simple. Mama este prietena mea cu care vorbesc orice, e amuzant că avem uneori niște dezbateri pe anumite subiecte pe care doar o familie de artiști le poate înțelege.

Cum și-a cunoscut Valerie Lungu iubitul

Pentru tine, 2023 a fost un an memorabil și din punct de vedere sentimental. Tu și Alex Gîlcă, un cunoscut model, și el creator de conținut, formați unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cum v-ați cunoscut și cum v-ați îndrăgostit?

Anul 2023 chiar este unul frumos pentru mine, pentru că am găsit un om cu care împărtășesc aceleași lucruri. Este omul care mă susține și înțelege și nu mă critică sau nu râde de jobul meu. M-a găsit el. Mi-a propus să colaborăm, și de atunci a început povestea noastră de dragoste. Tot ce pot spune este că a avut răbdarea necesară și a luptat pentru mine. Chiar dacă eu l-am refuzat de nenumărate ori, el mi-a oferit iubire și a fost acolo lângă mine, în timp ce eu nu eram pregătită moral și spiritual pentru o relație. Suntem un cuplu fericit și sper la cât mai mulți ani împreună.

Sunteți tineri, frumoși, aveți proiecte profesionale împreună și sunteți celebri. Referitor la ce spuneai adineauri, fanii se întreabă, date fiind despărțirile pe bandă rulantă din showbiz: „Tot împreună?. Ați întâmpinat probleme în relație până acum?

Problemele noastre sunt cine postează primul și când o să mă ceară Alex mai repede. (zâmbește) Suntem amândoi aceeași zodie și foarte familiști, de când ne-am cunoscut am făcut totul împreună. Sper că așa o să fie și peste 10 ani, știu că e devreme să mă gândesc la asta, dar uneori simți când e ceea ce trebuie. Încercăm să trăim prezentul și să nu ne lăsăm influențați de ce spun oamenii. Acesta e cursul vieții, să întâlnești mai mulți oameni până ai binecuvântarea să îți întâlnești jumătatea. Unii se întâlnesc la vârsta de 18 ani, se căsătoresc și trăiesc până la adânci bătrâneți, alții își fac cariera și se căsătoresc la 30 de ani. Suntem diferiți.

„Mi-am dat seama ce trebuie să fac ca să nu mai dezgrop rănile din sufletul meu'

„Sunt o femeie specială pentru că am în suflet răni care mi-au oferit lecții importante – scriai tu în mediul online, cu ceva timp în urmă. Ce ai învățat în urma acestor lecții primite de la viață și care a fost cea mai dureroasă? Cum stai la capitolul încredere în oameni și ce le oferi, la rândul tău celor din jur?

Sunt multe aspecte pe care le-am învățat de la o vârstă destul de fragedă. Atunci când cazi, nimeni nu o să vină să-ți dea o mână să te ridici, ei vor sta și se vor uita la tine cât plângi și suferi. Prietenii sunt lângă tine până au ei nevoie de tine, iar când nu le mai ești de folos, au uitat și cum te cheamă. Dragostea nu se simte în cuvinte și promisiuni, ci în faptele pe care le faci zilnic.

Viața este destul de grea și provocatoare, trebuie să vezi binele și răul din asta. Să-ți alegi perfect oamenii lângă care vrei să crești și să spui nu atunci când e cazul. Azi, după aproape 30 de ani, mi-am dat seama ce merită atenția mea și ce trebuie să fac ca să nu mai dezgrop rănile din sufletul meu. Este o muncă zilnică.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton