Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei, Alex Gilka, după ce și-au construit o casă împreună. Mesajul postat de influenceriță: „Am luat...”

.

Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei, Alex Gilka, după mai mulți ani de relație. Anunțul a fost făcut de celebra influenceriță în mediul online, confirmând speculațiile internauților, care au remarcat că cei doi nu mai păreau atât de apropiați. Mulți așteptau vestea unei căsătorii, cuplul fiind foarte admirat pentru chimia pe care o afișau în mod public.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Valerie Lungu și Alex Gilka au avut o relație timp de mai mulți ani. I-a unit dragostea dintre ei, dar și colaborările pe care le aveau în mediul online, fiind un cuplu extrem de apreciat de fani. La finalul lui 2023, cei doi anunțau că își construiesc o casă, proiect ce avea să fie finalizat în aproximativ doi ani. Creatoarea de conținut se arăta deschisă și la ideea căsătoriei, astfel că mulți așteptau să anunțe o logodnă.

Citește și: Valerie Lungu s-a împăcat cu mama ei, după ce a dat-o afară din casă și nu și-au vorbit multă vreme. Artista a participat la aniversarea fiicei sale: „Scumpa mea copilă, ești cadoul vieții mele'


Citește și: Influencerița Valerie Lungu continuă scandalul cu mama ei: „Am decis să nu mai vorbesc cu acea persoană! Nu tolerez comportamentul negativ, amenințările sau minciunile' / În trecut, a dat-o afară din casă

Citește și: Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express și a avut nevoie de intervenția medicilor: „Am simţit milioane de ace în picioare, ca şi cum te strânge cineva foarte puternic, şi după…’

Citește și: Un influencer de 26 de ani a murit, după ce a încercat să facă fotografii spectaculoase pentru Instagram. Tânărul a căzut în gol de la 50 de metri, de pe un pod


Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei, Alex Gilka

În ultima vreme, internauții au remarcat că legătura dintre Valerie Lungu și Alex Gilka nu mai este la fel de puternică. Printr-un mesaj postat în mediul online, creatoarea de conținut a confirmat speculațiile, susținând că este vorba despre o „pauză’ în relație.

„Eu și Alex am luat o pauză. O să vă povestesc mai multe’, a scris Valerie Lungu pe rețelele sociale.


Valerie Lungu a subliniat că nu este vorba de o separare definitivă, ci de o pauză necesară pentru amândoi. Cei doi își vor da seama, în această perioadă, ce își doresc cu adevărat de la viitor.

Valerie Lungu și Alex Gilka își construiau casa visurilor lor

Anunțul despărțirii este complet neașteptat, dat fiind că Valerie Lungu și Alex Gilka își construiau casa visurilor lor. De la începutul relației, cei doi colaborează profesional și au afaceri împreună.

„Anul 2023 chiar este unul frumos pentru mine, pentru că am găsit un om cu care împărtășesc aceleași lucruri. Este omul care mă susține și înțelege și nu mă critică sau nu râde de jobul meu. M-a găsit el. Mi-a propus să colaborăm, și de atunci a început povestea noastră de dragoste. Tot ce pot spune este că a avut răbdarea necesară și a luptat pentru mine. Chiar dacă eu l-am refuzat de nenumărate ori, el mi-a oferit iubire și a fost acolo lângă mine, în timp ce eu nu eram pregătită moral și spiritual pentru o relație. Suntem un cuplu fericit și sper la cât mai mulți ani împreună’, a declarat creatoarea de conținut, în noiembrie 2023, pentru VIVA!.


Valerie Lungu visa să fie cerută în căsătorie

Influencerița își dorea să ajungă în fața altarului alături de Alex Gilka.

„Problemele noastre sunt cine postează primul și când o să mă ceară Alex mai repede. (zâmbește) Suntem amândoi aceeași zodie și foarte familiști, de când ne-am cunoscut am făcut totul împreună. Sper că așa o să fie și peste 10 ani, știu că e devreme să mă gândesc la asta, dar uneori simți când e ceea ce trebuie. Încercăm să trăim prezentul și să nu ne lăsăm influențați de ce spun oamenii. Acesta e cursul vieții, să întâlnești mai mulți oameni până ai binecuvântarea să îți întâlnești jumătatea. Unii se întâlnesc la vârsta de 18 ani, se căsătoresc și trăiesc până la adânci bătrâneți, alții își fac cariera și se căsătoresc la 30 de ani. Suntem diferiți’, ne-a mai declarat atunci Valerie.

Sursa foto: Instagram