Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, ipostaze romantice după ce s-au împăcat. Artistul a dus-o într-o vacanță luxoasă, după ce a fost surprins cu o altă femeie: „Pentru mine…”

 Miniosu Alexandra
.

Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, au fost surprinși în ipostaze romantice după ce s-au împăcat. Artistul a dus-o într-o vacanță luxoasă, după ce a fost văzut cu o altă femeie, iar căsnicia lui părea că se află pe marginea prăpastiei. Se pare că nevasta manelistului i-a mai acordat o șansă, iar, ca să o „recucerească', cântărețul a scos bani grei din portofel, să o răsfețe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, sunt căsătoriți de aproximativ 20 de ani. Căsnicia lor părea că se află pe muchie de cuțit acum două luni, după ce artistul a fost surprins cu o altă femeie. Carmen spunea atunci că „din acest moment, fiecare își vede de viața lui' și că nu o mai interesează ce face manelistul. Ulterior, aceștia s-au împăcat, iar acum, cântărețul a dus-o pe mama copiilor săi într-o destinație superbă, în străinătate, una deloc ieftină!

vali-vijelie-1vali-vijelie-1

În weekendul 20-21 aprilie 2024, Vali Vijelie a fost surprins de paparazzi în compania unei femei misterioase, alta decât soția lui, Carmen Rusu. În imaginile făcute publice de Cancan s-ar fi văzut cum artistul i-ar atins posteriorul femeii respective, despre care s-a scris că ar fi presupusa lui amantă. La acea vreme, cântărețul susținea că ar fi vorba doat despre niște „fake-uri', însă soția lui era mult mai vehementă și chiar dădea de înțeles că fiecare își va vedea de drumul lui în viață.

Citește și: Ce se întâmplă în căsnicia lui Vali Vijelie, după ce a fost surprins alături de o altă femeie: „E supărată rău de tot pe mine. Dacă nu vrea să mă ierte, mă gonește de acasă. Poate mi-a pus bagajele la ușă…”

Citește și: Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui: „Eu aveam 20 de ani și ea 15”. Carmen a declarat că s-au despărțit, după ce l-a văzut în compania altei femei

Citește și: Theo Rose, gest emoționant după moartea lui Neluță Neagu. Cum s-a cunoscut cu celebrul lăutar și ce amintiri au împreună

Citește și: Reacția Oanei Moșneagu când a văzut-o pe Ioana Blaj în rochie albă la nunta ei: „Am fost surprinsă în prima secundă. M-am uitat la ea și i-am zis…'

Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, ipostaze romantice după ce s-au împăcat

Chiar Vali Vijelie dezvăluia atunci că soția lui, Carmen Rusu, a fost foarte supărată de imaginile surprinse cu el și femeia respectivă. Acesta spunea în emisiunea lui Măruță, mai în glumă mai în serios, că se așteaptă oricând să-i facă bagajele și să-l dea afară. Totodată, recunoaștea că singurul lui viciu sunt… femeile.

„Vrei să-ți spun ceva? Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Am vrut să fac un bine unui om care trebuia să ajungă acasă! (…) Am ajutat-o să urce în mașină.

(…) Chiar s-a supărat rău de tot. Ea, dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, mă gonește de acasă. Nu știu. Cred că mi-a pus bagajele la ușă.(…)

Am cântat și apoi am urcat cu băieții sus, la benzinărie, să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară. Așa se nimerește tot timpul, ce vrei să zic? (…) Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare.

(…) Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una', spunea Vali Vijelie, în luna mai.

Artistul și-a dus soția într-o vacanță luxoasă, după ce a fost surprins cu o altă femeie

Au trecut aproape două luni de atunci și se pare, că între timp, apele s-au mai liniștit. După ce a fost iertat de Carmen, Vali Vijelie a decis să-și ia soția și restul familiei și să-i ducă pe toți într-o vacanță luxoasă, pe Insula Capri. În imaginea publicată de artist în mediul online, el și nevasta lui sunt apropiați, iar el o ține în brațe.

„Unul pentru toți și toți pentru mine', a scris Vali Vijelie în descrierea postării sale. Internauții s-au împărțit în două, căci unii l-au felicitat pentru familia lui, iar alții l-au criticat că și-a „spălat rufele în public'.

Iar dacă vă întrebați cât costă o vacanță pe Insula Capri, ei bine, se pare că Vali Vijelie a scos bani frumoși din portofel. Destinația e potrivită pentru o lună de miere, iar conform unui site de specialitate, o noapte de cazare poate ajunge și până la suma de 8000 de lei.

Cum a reacționat soția artistului după ce a fost văzut cu o altă femeie: „Din acest moment, fiecare își vede de viața lui'

Vă amintim că, în luna aprilie, soția lui Vali Vijelie s-a arătat foarte deranjată de imaginile cu artistul și femeia misterioasă. Carmen spunea atunci că ea stă cu manelistul „strict pentru confortul financiar' și că nu o mai interesează „unde și cu cine apare'.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.

Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el', declara Carmen Rusu, pentru FANATIK.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton