Vedete care au avut scandaluri cu copiii lor. Brigitte Pastramă și-a denunțat fiul pentru vandalism, Alin Oprea nu mai vorbește cu ei de la divorț

.

Showbiz-ul românesc a fost presărat, de-a lungul vremii, cu numeroase scandaluri de amploare, fie că vorbim de divorțuri scandaloase, ciocniri între vedete sau relații tensionate între părinți și copii. Eugenia Șerban, Brigitte Pastramă, Cătălin Zmărăndescu sau Alin Oprea sunt doar o parte dintre personajele publice care s-au certat aprig cu propriii copii, pe fondul neînțelegerilor sau chiar a unor episoade violente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Numeroase persoane publice din România au avut conflicte grele cu copiii lor, care nu și-au găsit rezolvare nici până astăzi. În 2021, Brigitte Pastramă a avut un scandal monstru cu fiul ei, Robert, acuzându-l că și-a „bătut joc de ea’ și că a devastat locuința pe care i-a cumpărat-o. Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a fost renegat de fiul și fiica lui, după divorțul de Larisa Uță, astfel că nici nu i-a invitat la nunta cu Medana, organizată în acestă toamnă. Cel mai recent conflict a izbucnit între Eugenia Șerban și unicul ei fiu, Lorans, împotriva căruia a obținut un ordin de protecție de la autorități.


Citește și: „A adoptat o orfană din Malaysia, le-a lăsat cheia apartamentului ei din Paris cerșetorilor români'. Rona Hartner a făcut multe gesturi caritabile și a ajutat mulți oameni

Citește și: Cine este Lorans Bataineh, fiul Eugeniei Șerban. Are 30 de ani și a fost cercetat pentru deținere de droguri

Citește și: Cine este Maria Chideanu de la Vocea României 2023. Are 17 ani și e eleva Academiei de Arte Horia Brenciu


Citește și: Parada militară de 1 Decembrie de la București. Programul paradei de Ziua Națională a României

Vedete care au avut scandaluri cu copiii lor

După divorțul de primul ei soț, Eugenia Șerban și-a crescut singură fiul, pe Lorans Bataineh, însă relația lor s-a deteriorat drastic în ultimul timp, astfel că actrița a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia. Apropiații ei susțin că tânărul ar fi avut un comportant agresiv și i-ar fi vândut bunuri din casă, astfel că ajunsă la capătul puterilor, Eugenia Șerban s-a văzut nevoită să ceară ajutorul autorităților. Amintim că Lorans a fost cercetat de DIICOT pentru posesie de droguri, anul trecut.


Instanța i-a interzis tânărului orice contact cu mama sa, chiar și telefonic, iar încălcarea ordinului de protecție îl poate plasa după gratii.

„Încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani. Respectarea prezentului ordin de protecție este obligatorie și pentru reclamantă, se precizează în decizia instanței.

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu fiul ei, Robert

În 2021, Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, au fost implicați într-un scandal monstru. La acea vreme, femeia de afaceri îi cumpărase tânărului propriul apartament, context care, în cele din urmă, a generat ample tensiuni în relația lor. Aflată în vizită la Robi, Brigitte a descoperit, cu stupoare, că fiul ei devastase locuința, moment în care și-a ieșit din fire. Se pare că Robert ar fi încercat s-o scuipe și s-o scoată afară din apartament, iar lipsa de respect a acestuia a determinat-o să întrerupă orice legătură.


„Ți-ai bătut joc de mine! Cum adică să mă dea afară din apartamentul meu?! (..) Mă duc la Poliție pentru vandalism. Dacă e copilul meu trebuie să-mi vandalizeze tot?! Mi-a distrus două mașini.

Apartamentul e pe firma mea. Înțelegerea noastră a fost că îți dau acest apartament, dar să ai grijă de el. (…) Îl blochez peste tot. E un nemernic și nu merită să fie copilul meu. Eu îi plătesc curentul, gazul. Gata, s-a terminat. Pentru mine nu mai există copilul ăsta, a spus ea, potrivit click.ro.


Cu doar un an înainte, Brigitte Pastramă își reclamase fiul la Poliție că i-a furat mașina. Adolescentul s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise în momentul când s-a urcat la volan.

Alin Oprea, renegat de copiii săi

După divorțul de Larisa Uță, relația dintre Alin Oprea și copiii săi a avut de suferit drastic. Solistul trupei Talisman pare să fi fost renegat de Melissa și Adrian, care au refuzat să se mai întâlnească cu el. Ulterior, artistul și-a refăcut viața alături de aleasa inimii sale, Medana, însă copiii lui nu au fost prezenți la nuntă, organizată în luna septembrie a acestui an.


„Am avut logodna acum un an, undeva în luna noiembrie, apoi pe 22 decembrie am avut căsătoria civilă. Dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi cu „Casă de piatră!’, l-aș fi invitat, evident. Dacă aș fi primit un mesaj de la copiii mei cu „să fii fericit, tată! Doamne ajută!’, i-aș fi invitat. Nu unii doar să ofere, iar unii doar să primească… Îl iubesc pe Tavi, îmi iubesc copiii și nu am nicio problemă. Eu mă împac oricând cu ei. Știu să iert, știu să fiu deschis, știu să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reparat dacă este cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură’, a explicat cântărețul.


Cătălin Zmărăndescu, despărțit de copiii din prima căsnicie

Cătălin Zmărăndescu are patru copii, însă băiatul și fiica lui din prima căsnicie au rupt orice legătură cu el. Mihai și Alexandra Zmărăndescu au susținut public că tatăl lor nu le-a oferit niciun fel de sprijin și au fost profund afectați de lipsa figurii paterne. În emisiunea lui Denise Rifai, fostul concurent de la „Survivor’ a explicat că ruptura nu a fost provocată de el și că nu și-a renegat copiii.


„Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine. Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum. (n.r. – Care a fost problema?) Că nu există în Târgoviște (…) și ce să caute el în Târgoviște, asta a fost ultima mea discuție cu el.

După care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine. N-am să pot să înțeleg vreodată ce l-a determinat să rupă legătura cu mine, faptul că după acest lucru a început să arunce cu noroi în mine și să monetizeze chestia asta spune un singur lucru, vă las pe voi să spuneți în ce categorie se încadrează el’, a explicat Cătălin Zmărăndescu.

Sursa foto: Facebook