Vedete care au slăbit enorm. La ce metode au apelat pentru a ajunge la silueta dorită

 Radulescu Ruxandra
.

Vedete care au slăbit enorm. Există multe celebrități din showbiz-ul românesc, dar și din afară, care s-au luptat cu kilogramele în plus. Acestea și-au propus să slăbească și, datorită unei voințe de fier și a disciplinei, au reușit. Unele vedete au recurs la diete, în timp ce altele au apelat la operații de micșorare a stomacului. Iată vedetele care arată de nerecunoscut după ce au slăbit un număr considerabil de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedete care au slăbit enorm. Fie că este vorba despre celebrități de la Hollywood, sau de cele de pe meleagurile mioritice, multe dintre acestea au comun lupta cu kilogramele în plus. În România, Teo Trandafir a fost cea care a dat tonul transformărilor radicale, după ce a slăbit peste 60 de kilograme, în timp ce, în străinătate, cântăreața Adele a uimit cu silueta ei, după ce a ținut o dietă specială.

media-142074545080652800media-142074545080652800

Vedete care au slăbit enorm

Raluca Bădulescu, 48 de ani, este vedeta care și-a transformat radical silueta, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Jurata de la „Bravo, ai stil!” arată complet diferit în prezent, față de primele sale apariții. Raluca Bădulescu a slăbit de la 118 kilograme la 47 de kilograme și mulți i-au reproșat că ar fi prea slabă, însă ea susține că se simte foarte bine în pielea ei.

Citește și: 24 de întrebări cu Raluca Bădulescu. Cum se înțelege cu fiul ei și care e cea mai mare teamă a vedetei: „La vârsta mea, discut cu el ca și cu un adult' / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, despre prima ei dragoste și anii de școală: „A fost la fel ca momentul în care m-a pupat Toto Cutugno' / EXCLUSIV

Teo Trandafir, 54 de ani, a reușit să slăbească 65 de kilograme în doi ani, după ce a apelat la o operație de micșorare a stomacului în 2012. Vedeta a recurs la această metodă după ce suferise de pancreatită cu un an în urmă.

Feli Donose, talentata artistă, care s-a făcut cunoscută la Vocea României, avea o siluetă mult mai plinuță când a apărut pentru prima dată în fața publicului. După ce a ținut o mulțime de diete care nu au dat rezultat, ea a apelat la o operația de miscșorare a stomacului, astfel a pierdut peste 30 de kilograme.

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme cu post intermitent

Oana Roman face parte din categoria vedetelor care au ales să urmeze o dietă echilibrată, pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Fiica fostului premier al României a reușit să slăbească 20 de kilograme cu dieta postului intermitent. Acest regim presupune consumarea unei singure mese consistente pe zi, urmate de 16 ore de post negru.

,,Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a declarat vedeta pe Instagram.

Oana Radu a scăpat de 50 de kilograme, datorită stilului de viață disciplinat

Oana Radu este o altă vedetă care s-a făcut remarcată la un show de talente, datorită vocii sale speciale. Vedeta se confrunta cu mai multe kilograme în plus, însă cu multă ambiție a reușit să ajungă la silueta dorită. Artista a ținut dieta Ducan, reușind să slăbească 50 de kilograme.

Citește și: Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru. Împlinește 18 ani

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…’. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

,,Mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi mențin greutatea. Regula numărul trei: Nu exista cheat day… ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate normală. Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanță. Dacă sunteți la fel de grăsuți cum am fost și eu, pielea vostră se va lăsa și veți ajunge în situația mea să trebuiască să vă operați brațele. Regula numărul cinci… nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. a spus Oana Radu pentru diete24.ro.

Adele a slăbit cu ajutorul dietei cu vin și ciocolată neagră

Adele este una dintre cele mai apreciate artiste de peste hotare, însă și ea a avut de-a face cu execesul de kilograme. Adele nu a apelat la medicul chirurg, ci la un nutriționist care i-a spus să țină o dietă specială, deniumită Sirt.

Dieta Sirt presupune consumul de alimente care activează zonele implicate în încetinirea îmbătrânirii celulelor şi a bolilor care rezultă din îmbătrânire. Printre aceste alimente se află: ciocolata neagră, curmalele, vinul roşu, fisticul, ceapa roşie.

FOTO: Hepta, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton