Vedete care și-au făcut parteneri mai tineri decât ele, după ce au divorțat. Gabriela Cristea, Mihaela Rădulescu și Daniela Nane se află pe listă

 Miniosu Alexandra
.

Vedete care și-au făcut parteneri mai tineri decât ele, după ce au divorțat. De-a lungul anilor, showbiz-ul autohton a avut parte de mai multe despărțiri, multe dintre ele neașteptate. Unele femei celebre de la noi au decis, la un moment dat, să pună capăt căsniciilor în care erau, poate, de ani de zile, iar, ulterior, și-au refăcut viețile amoroase cu parteneri mai mici decât ele. Iată cine e pe listă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedete care și-au făcut parteneri mai tineri decât ele, după ce au divorțat. Se spune că nu ajungi să cunoști un om într-o viață, drept urmare necesită mult timp ca să afli cu adevărat cine e partenerul de lângă tine. Atunci, există posibilitatea să constați că nu sunteți tocmai potriviți… De-a lungul timpului, mai multe femei din showbiz au decis să pună capăt căsniciilor lor, chiar unele longevive, din diverse motive, unul dintre ele fiind incompatibilitatea.

gabriela-cristea-35gabriela-cristea-35

Vedete care și-au făcut parteneri mai tineri decât ele, după ce au divorțat. Gabriela Cristea, Mihaela Rădulescu și Elena Udrea sunt doar unele dintre femeile celebre din lumea mondenă care au decis să se separe de foștii lor soți și să-și refacă viețile cu parteneri mai tineri. E drept că unele vedete din showbiz care au luat această decizie au ajuns la separare și cu partenerii din urmă, însă cel puțin au încercat să facă o schimbare în viețile lor personale…

Citește și: Deea Maxer recunoaște că există detalii din divorțul de Dinu Maxer pe care nu vrea să le facă publice: „Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată'. Care e motivul

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la dietă, după ce a slăbit 20 de kilograme: „Am intrat într-un ritm normal de viață. Trăiesc moderat și…' / Care au fost cele mai grele momente din acestă transformare

Citește și: Cum a început relația dintre Antonela Pătruț și miliardarul Arpad Paszkany: „A venit să mă ia cu avionul și am mers câteva zile în Malta. Este un bărbat cald și bun'. S-au mutat deja împreună

Citește și: Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…” / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Daniela Nane și Octavian Enache – 23 de ani diferență

De exemplu, Daniela Nane și-a refăcut viața cu tenorul Octavian Enache, cu 23 de ani mai tânăr decât aceasta, la scurt timp după ce a divorțat de Adrian Cioroianu. Anul acesta, pe 8 februarie, actrița anunța în mediul online că ea și fostul soț au ajuns la despărțire, după aproape opt ani de căsnicie.

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela', a fost mesajul actriței Daniela Nane.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil – 11 ani diferență

Un alt exemplu în constituie Mihaela Rădulescu (54 de ani) și Dani Oțil (43 de ani). Aceștia au avut o relație frumoasă, de șase ani, iar diferența de vârstă, de 11 ani, nu a reprezentat niciodată un impediment pentru ei. Relația lor ar fi început înainte ca „Diva de Monaco' să divorțeze de cel de-al treilea soț, Elan Schwartzenberg, în anul 2008.

Ulterior, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au ajuns la despărțire. Ea se iubește acum cu Felix Baumgartner, iar prezentatorul TV cu soția lui, Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov – 13 ani diferență

Elena Udrea (50 de ani) și Adrian Alexandrov (37 de ani) se află și ei pe listă. Aceștia formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit prima dată într-o sală de fitness. Între ei e o diferență de vârstă de 13 ani, dar au reușit să-și formeze împreună o familie închegată, alături de fiica lor.

Mai demult, Elena Udrea, care acum e în închisoare pentru a executa 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a avut un mariaj cu afaceristul Dorin Cocoș (62 de ani).

Gabriela Cristea și Tavi Clonda – 5 ani diferență

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) formează acum unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Aceștia au fost colegi în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine', de la Kanal D. Cei doi au ajuns să aibă o relație, în ciuda diferenței de vârstă de 5 ani dintre ei, după ce prezentatoarea TV divorțase de Marcel Toader.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au consolidat relația în 2015, acesta fiind anul în care s-au căsătorit. În prezent, ei au două fiice, pe Victoria și Iris.

Paula Chirilă și fostul ei iubit, Adrian

Și Paula Chirilă a avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea. La un an de la divorțul de tatăl fiicei sale, Marius Aciu, vedeta s-a iubit cu un bărbat pe nume Adrian, ce avea 27 de ani la vremea respectivă. Ulterior, aceștia s-au despărțit.

„A fost un atașament, nu am fost îndrăgostită, nu am suferit. Nu am plâns, nu am avut depresii. Sunt ok, sunt pe picioarele mele. Sunt pregătită să mă reîndrăgostesc, de ce nu?', spunea, mai demult, Paula Chirilă.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton