Vedete născute de Anul Nou. Gheorghe Gheorghiu și Ioana Moldovan sunt printre sărbătoriți

 Ifrim Georgiana
.

Vedete născute de Anul Nou. Multe vedete din showbiz-ul românesc își sărbătoresc ziua de naștere în ianuarie. Prima zi a acestei luni este dublu prilej de bucurie pentru Gheorghe Gheorghiu, Simona Trașcă sau Ioana Moldovan, fiindcă marchează intrarea în noul an calendaristic și aniversarea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedete născute de Anul Nou. 1 ianuarie este zi de sărbătoare pentru toată lumea, fiindcă marchează începerea noului an calendaristic. La nivel simbolistic, această zi este echivalentă cu regenerarea, prospețimea, renașterea, pacea și armonia. Tot în această zi, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile, considerat unul dintre cei mai mari teologi creştini, „păzitor de duhuri rele'.

2020

Citește și: „Eu sunt drăcoasă rău, păi mă iei drept fraieră, pe față? Vezi că este bărbatul meu, avem verighetă și te duci să îl mângâi și mai să îl dezbraci în ochii mei?”. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când o tânără i-a făcut avansuri lui Gabi Bădălău, chiar în prezența ei

Citește și: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie…”. Lidia Buble, declarații surprinzătoare după un an de relație cu afaceristul Horațiu Nicolau

Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023. În trecut a avut o relație cu Smiley

Citește și: Ce este Urbex, trendul de pe TikTok care pune viața tinerilor în pericol. Poliția Capitalei a demarat o anchetă

Vedete născute de Anul Nou

Vedete născute de Anul Nou. Gheorghe Gheorghiu este unul dintre sărbătoriții acestei zile. Artistul s-a născut la 1 ianuarie 1954, în Brașov, iar anul acesta împlinește onorabila vârstă de 70 de ani. Debutul său a avut loc în anul 1975, când a participat la primul Festival Național de Muzică Folk, unde a obținut Marele Premiu.

Cariera artistul se întinde pe patru decenii și are o discografie impresionantă, dintre care amintim „Să fii tânăr' (1984), „Pentru dragoste' (1988), „Unde dragoste nu e, nimic nu e' (1993), „Doi ochi căprui caut și acum' (1996), „Mă gândesc la tine' (1997).

În plan personal, Gheorghe Gheorghiu este căsătorit cu Gabriela Băncescu, iar nunta a avut loc în noiembrie 2021, în Statele Unite ale Americii. Cei doi se cunosc din tinerețe, însă s-au regăsit ani mai târziu.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când am venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat', a mărturisit soția lui Gheorghe Gheorghiu, pentru Antena Stars.

Ioana Moldovan împlinește 48 de ani

Vedete născute de Anul Nou. Ioana Moldovan s-a născut la 1 ianuarie 1976, iar anul acesta împlinește 48 de ani. Are o carieră de 20 de ani în lumea televiziunii și a devenit cunoscută ca una dintre vedetele de la Pro TV. A lucrat și la TVR, iar în prezent este angajată la Prima TV.  

„Lucrez de la 20 de ani în televiziune, anul acesta am împlinit chiar 20 de ani de când sunt în câmpul muncii, iar Prima este a treia familie media din care fac parte. Am trăit și trăiesc aici multe povești alături de oameni minunați cu care am făcut mereu echipă… echipă care este esențială în televiziune.

Ne-am contrazis constructiv, am râs și am plâns, ne-am implicat în fiecare știre, am trecut prin multe împreună, dar mereu am rămas o echipă. Am tolba plină de amintiri… închid ochii și multe dintre ele le retrăiesc. Focus 23 pentru mine este un proiect de suflet, drag mie, iar echipa… sunt mândră că fac parte din ea. Din echipă fac parte și telespectatorii, cărora le mulțumesc că după 20 de ani încă mă primesc în casele lor', a povestit prezentatoarea pentru Fanatik.

Simona Trașcă împlinește 44 de ani

Vedete născute de Anul Nou. Simona Trașcă este născută pe 1 ianuarie 1980, iar anul acesta împlinește 44 de ani. S-a afirmat ca asistentă TV a postului Antena 1, fiind supranumită și „Pamela de România'. În 2021, a trecut printr-un adevărat calvar, după ce a fost hărțuită și amenințată cu moartea de un admirator insistent.

„Acum două săptămâni, am sunat la 112, am solicitat ajutorul Poliției, şi de faţă cu poliţiştii, în faţa blocului la mine, m-a ameninţat cu moartea şi a zis „Da, am zis că o omor şi îmi asum!'. Am mai chemat un echipaj de poliţie, ne-au dus la secţie, ne-au ţinut ore întregi la declaraţii, iar la sfârşit… nimic! El a plecat frumuşel acasă.

Din cauza asta face aşa pentru că a văzut că nu păţeşte nimic. Dacă în faţa poliţiştilor mi-a zis că mă omoară şi nu a păţit nimic… a prins tupeu şi mai mare. Pot să păţesc oricând, orice cu obsedatul acesta, din moment ce poliţiştii mi-au spus „Dacă se întâmplă ceva, dacă mai vine, ne sunaţi'… Eu mai apuc să pun mâna pe telefon?

Ieri, când era la mine la bloc, noroc că am apucat să intru în maşină şi să blochez uşile, că începuse să tragă de toate uşile, dar eu nu am apucat să filmez faza asta… tremuram, nu ştiam ce să mai fac, până am scos telefonul, până am dat pe video că nu mai nimeream’, a povestit Simona Traşcă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton