Vedete din România care au refuzat să se afișeze în costum de baie, în vara anului 2023. Andra, Denise Rifai și Andreea Esca, sunt pe listă

 Calin Maria Bianca
.

Vedete din România care au refuzat să se afișeze în costum de baie în vara anului 2023. Andra, Denise Rifai și Andreea Esca, sunt pe listă. Ei bine, în timp ce numeroase persoane publice abia așteaptă sezonul estival pentru a merge în vacanță și a-și arăta public silueta demnă de invidiat în costum de baie, care de care mai sexy, o parte dintre femeile din showbiz-ul românesc sunt de părere că nu trebuie să se dezbrace atât de mult în fața fanilor, astfel că aleg să fie reținute. Iată care sunt acestea, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe canicula de afară, cel mai bine merge o baie în piscină sau o vacanță la malul mării. Ei bine, multe vedete au decis să se relaxeze încă de când a început vara, astfel că în mediul online au apărut numeroase nume extrem de cunoscute în costum de baie, în fața fanilor. Printre acestea fiind Delia, Lidia Buble, Anca Serea, Anca Țurcașiu, Loredana Groza, Andreea Bălan și multe altele, toate având o siluetă perfectă. Nu mai spunem despre Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu sau Bianca Drăgușanu, care au un corp pe care multe femei și-l doresc.

whatsapp-image-2023-07-19-at-17.52.32-1whatsapp-image-2023-07-19-at-17.52.32-1

Citește și: Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a pozat în costum de baie. A moștenit trupul perfect al mamei sale, fost model de podium

Citește și: Vedete din România care au atras toate privirile în costum de baie, în 2023. Loredana Groza, Bianca Drăgușanu, Delia și Anca Țurcașiu, cele mai sexy apariții la plajă

Citește și: Cum arată Carmen Harra în costum de baie la 68 de ani și ce dietă ține: 'M-am luptat înfiorător să dau jos kilogramele'

Citește și: Cele mai sexy poze cu Diana Munteanu în costum de baie. Ce dietă ține la 44 de ani: „Sunt în cea mai bună formă a mea”

Vedete din lumea mondenă de la noi care au refuzat să se afișeze în costum de baie

Ei bine, numeroase vedete s-au afișat în fața fanilor în costume de baie, fie ele întregi, din două piese sau extrem de sexy, însă cu toate astea, există o listă și cu persoane publice, artiste, actrițe și femeie de renume din lumea mondenă, din România, care au ales să păstreze hainele pe ele când vine vorba despre rețelele de socializare.

De exemplu, Andra a explicat că nu are poze în costum de baie și, de asemenea, consideră că nu i se potrivește acest tipar, motiv pentru care nu-i face plăcere să se fotografieze în astfel de ipostaze.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place', a spus Andra Măruță, în urmă cu câteva luni.

Lista vedetelor care nu se afișează în costum de baie

La fel ca Andra, este și Denise Rifai, care nu s-a afișat până acum în costume de baie pe Internet, deși are ținute extrem de sexy atunci când vine vorba despre evenimente mondene. În această categorie se încadrează și Iulia Vântur, Iulia Albu, Andreea Marin sau Andreea Berecleanu, care sunt reținute în a se poza în costume de baie. Totuși, au unele poze de pe plajă, însă doar cu bustul la vedere.

Totodată, Andreea Antonescu, Gina Pistol, dar și Andreea Esca putem spune că au renunțat vara aceasta, cel puțin până acum la pozele în costum de baie. Andreea Antonescu nu s-a mai fotografiat în costum de baie de vara trecută, însă Gina Pistol are ultima poză în costum de baie în anul 2021, iar Andreea Esca în anul 2018, deși toate trei au o siluetă demnă de invidiat.

Vedete care au furat toate privirile în costum de baie

La polul opus față de vedetele showbiz-ului românesc, menționate mai sus, se numără cele care au ales să își afișeze siluetele demne de invidiat și la care au lucrat foarte mult, în costum de baie extrem de sexy sau chiar minuscule. Printre aceste se număr Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Andreea Bălan, Inna, Lidia Bubble, Delia, Loredana Groza și numeroase alte vedete, pe care le puteți vedea chiar AICI!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton