Vero Căliman, alias Fetița Zurli, dezvăluiri dureroase după plecarea din Gașca Zurli: „M-a rănit profund. Mi s-a spus că…”. Prin ce clipe grele a trecut în ultimii ani

 Miniosu Alexandra
.

Vero Căliman, alias Fetița Zurli, a făcut unele dezvăluiri dureroase după plecarea din Gașca Zurli. Tânăra a părăsit trupa după 15 ani, perioadă în care s-a dedicat trup și suflet proiectului. Acum, la scurt timp după ce și-a anunțat retragerea, aceasta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în ultimii ani. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vero Căliman e cunoscută publicului larg ca „Fetița Zurli', după ce, vreme de 15 ani, a făcut parte din proiectul destinat copiilor. Recent, tânăra în vârstă de 36 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că părăsește trupa. Recent, ea a intrat din nou în atenția publicului cu un mesaj emoționant în care vorbește despre frica de respingere și încercare de a-și regăsi încrederea în sine.

vero-caliman-1vero-caliman-1

Citește și: Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…”

Citește și: Ionuț Varodi, noi săgeți către Mirela Retegan, după plecarea din Gașca Zurli: „Singura problemă a fost ea. Mi s-a ridicat un văl de pe ochi'. Cu ce se ocupă acum Bucătărașul Lulu

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce artistul a spus că nu mai vrea să fie asociat cu Raluca Pastramă: „El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta'

Citește și: Ce sfat a primit Violeta Bănică de la fratele ei mai mare, Radu Ștefan: „Toată copilăria mea am crescut cu el, m-a certat. Am rămas cu sechela asta în cap' / EXCLUSIV

Vero Căliman, alias Fetița Zurli, dezvăluiri dureroase după plecarea din Gașca Zurli

Mesajul postat de Vero Căliman în mediul online vine la doat câteva săptămâni după ce actrița a decis să plece din „Gașca Zurli'. Aceasta li s-a confesat internauților, spunând că se simte de-a dreptul rănită pentru că oamenii o asociază mai mult cu personajul pe care l-a interpretat vreme de 15 ani. Acum că nu mai face parte din proiect, artista speră să-și regăsească încrederea în sine și vrea să le demonstreze oamenilor cine e cu adevărat și de ce este în stare, în plan profesional.

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine.

Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine', transmis Vero Căliman, alias Fetița Zurli, pe conturile de socializare.

„Știu că există mulți alții care trec prin asta'

Din fericire, Vero Căliman, alias Fetița Zurli, are parte de susținerea familiei și a prietenilor ei în această perioadă delicată. Actrița speră că în cele din urmă își va găsi liniștea.

Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei.

Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult', a conchis ea.

Ionuț Vorodi, acuzați la adresa Mirelei Retegan, după ce a plecat din Gașca Zurli

Odată cu Vero Căliman, și alți doi colegi – Răzvan Marina, „Truli și Ionuț Varodi, Bucătărașul Lulu' – au părăsit „Gașca Zurli'. La scurt timp după plecarea sa, Ionuț Vorodi i-a adus acuzații neașteptate Mirelei Retegan, fondatoarea proiectului, susținând că a avut parte de multe presiuni în anii petrecuți în trupă.

„În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia!

Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus. Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun', a transmis Ionuț Varodi, Bucătărașul Lulu', în mediul online.

Mirela Retegan, anunț despre Gașca Zurli

Mirela Retegan a făcut și ea un anunț după plecarea celor trei. Aceasta a transmis că nu va renunța la „Gașca Zurli', proiectul ei de suflet, și că va căuta alți oameni cu care să colaboreze.

„Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România! Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea – să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple', a explicat Mirela Retegan, care a fondat Gașca Zurlii în 2007.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton