Viața lui David Popovici în afara bazinului. Care este filmul său preferat, unde își petrece vacanțele și de ce nu vrea să-și spună povestea într-o carte: „Planul meu este să trăiesc din ceea ce iubesc cel mai mult”

 Ifrim Georgiana
.

Prin performanțele de la Jocurile Olimpice, David Popovici a devenit, la 19 ani, primul campion olimpic al natației masculine din România. În ciuda notorietății imense, tânărul duce o viață echilibrată și e admirabil modul în care rămâne ancorat în realitate. Un interviu pe care l-a acordat pentru site-ul Arena îl arată așa cum este în viața de zi cu zi, cu pasiunile și preocupările sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

David Popovici, legitimat la CS Dinamo, și-a încheiat evoluția la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul de 19 ani a câștigat o medalie de aur, la 200 de metri liber și o medalie de bronz, la 100 de metri liber, în decurs de trei zile. Noua stea a înotului mondial a ajuns la bazin la patru ani, construindu-și povestea treptat și având sprijinul unor părinți model.

290933398_764447051256563_4590244301152076291_n290933398_764447051256563_4590244301152076291_n

Citește și: David Popovici, susținut din tribune de părinții săi, la Jocurile Olimpice. Georgeta și Mihai Popovici nu și-au văzut fiul de când au ajuns la Paris: „L-au lăsat să-și facă treaba. Un om de 19 ani care judecă și vede mai bine decât o națiune'

Citește și: Sorana Cîrstea, după declarațiile lui David Popovici, despre sportul românesc: „Condițiile de antrenament sunt deplorabile, poate chiar umilitoare. Suntem folosiți în scop de câștiguri politice”

Citește și: Mădălin Ionescu face emisiune la Antena Stars cu Adela Lupșe, alias „isterica de la TV”. A devenit celebră pentru replica „Vreau să sune telefonul”, de la teleshopping

Citește și: A murit Roberto Linguanotto, patiserul care a inventat tiramisu. „Tatăl tiramisului' s-a stins din viață la 81 de ani

Viața lui David Popovici în afara bazinului

Într-un interviu pentru site-ul Arena, David Popovici a răspuns câtorva întrebări scurte, oferindu-ne o privire asupra vieții sale dincolo de bazinul de înot. Acesta a împărtășit detalii despre pasiunile sale, despre destinațiile preferate și modul în care își petrece timpul liber.

Sportivul sau echipa preferată (altul decât înotul)

Chiar nu am unul 🙂

Locul preferat de vacanță și de ce

Sincer, iubesc orice loc aproape de Marea Mediterană datorită culorilor, mâncării și căldurii oamenilor care locuiesc acolo.

Persoana publică pe care o admiri

Mi-ar plăcea să iau cina cu George Carlin, comediantul și criticul social american. Cel mai probabil am putea vorbi ore întregi, așa că să iau cina cu el ar fi grozav.

Cartea preferată/autorul preferat

„Sans Famille' de Hector Malot.

Artistul sau opera de artă preferată

Unul dintre pictorii mei preferați este Naji Chalhoub, un artist născut în Liban, care creează capodopere cu fiecare atingere a pânzei.

Obiecte pe care ai vrea să le ai cu tine pe o insulă pustie

Îmi place această întrebare. Mi-ar trebui ochelarii mei preferați (Cobra Ultra Swipe Mirror) ca să pot înota și să explorez oceanul nesfârșit care mă înconjoară, un difuzor imens pentru a putea asculta muzica mea preferată cât de tare vreau și probabil o pereche de ochelari de soare.

Dacă ai putea fi orice personaj ficțional, cine ai fi?

Deoarece „V for Vendetta' este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată, în opinia mea, aș vrea să fiu V.

Dacă ai putea fi un supererou, ce superputeri ți-ai dori să ai?

Dacă ar fi să fiu un supererou, prima superputere pe care aș cere-o ar fi să respir sub apă și apoi poate să mă pot teleporta oricând în Grecia sau Italia 🙂

De ce nu vrea David Popovici să-și spună povestea într-o carte

David Popovici consideră că este prea devreme să-și spună povestea într-o carte. El însuși a mărturisit, într-un alt interviu, că e determinat să ajungă „cel mai bun din lume'.

Dacă cineva ar scrie o carte despre tine, care crezi că ar trebui să fie titlul?

 Aș sfătui cu tărie pe oricine dorește să scrie o carte despre mine să mai aștepte câțiva ani, nu vreau să fie o carte normală.

Ce ai vrea să faci cu viața ta după cariera din înot?

Nu m-am gândit cu adevărat ce aș vrea să fac cu viața mea după înot. Pentru moment, planul din capul meu este simplu, să pot să trăiesc din ceea ce iubesc cel mai mult și asta va fi întotdeauna înotul.

Sursa foto: Hepta & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton