Vica Blochina a fost jefuită. Îi lipsesc mai multe bunuri și susține că știe cine sunt hoții

 Ifrim Georgiana
.

Vica Blochina a fost jefuită. Fosta balerină de la Melody a constatat că îi lipsesc mai multe bunuri și susține că are probe video pentru a demonstra cine sunt inculpații. Totul ar avea legătură cu scandalul în care este implicată și administrația blocului, vedeta aflându-se într-un proces pentru că nu și-ar fi plătit datoriile la întreținere. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna martie a acestui an, Vica Blochina a trecut printr-un episod similar. Aceasta a constat, cu stupoare, că boxa în care își depozita lucrurile a fost spartă, iar mai multe bunuri ar fi dispărut fără urmă. Atunci, blondina a formulat o plângere penală, dorind să-și facă dreptate. Acum, se pare că aceasta retrăiește aceleași clipe, susținând că administrația blocului ar fi reponsabilă pentru furtul bunurilor sale.

vica-9vica-9

Vica Blochina a fost jefuită. De menționat este faptul că vedeta se judecă de mai mulți ani cu administrația blocului în care locuiește încă din anul 2007, pe motiv că nu și-a plătit datoriile la întreținere. Acum, aceasta este hotărâtă să-și facă dreptate pe cale legală, mai ales că deține și imagini cu momentul furtului.

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…'

Citește și: Vica Blochina, un nou iubit la 47 de ani? Elena Băsescu a dat-o de gol:”Dragostea plutește în aer”

Citește și: Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea.Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Citește și: Mașinile și terenurile Elenei Udrea sunt vândute de ANAF.Ce prețuri au bunurile politicianului aflat la închisoare

Vica Blochina a fost jefuită

Fosta balerină de la Melody a susținut că îi lipsesc mai multe bunuri materiale, iar de vină ar fi chiar administrația blocului. Aceasta își va face dreptate în instanță, susținând că deține mai multe probe pe care le va depune la dosar, potrivit spynews.ro.

Războiul dintre vedetă și administrația este în desfășurare de mai mulți ani, aceasta fiind implicată într-o dosar pentru că nu și-a plătit datoriile. Este deja a treia oară în ultimii ani când Vica Blochina a fost dată în judecată de asociația de proprietari, care solicită acesteia executarea silită din cauza faptului că nu a plătit întreținerea.

„Nu mă ascund. Am o problemă cu administrația de ani de zile. A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat, noi am preluat o datorie despre care eu chiar nu am știut. Au crescut foarte mult penalitățile. Când am vrut să mă înțeleg cu ei nu am putut, m-am certat, știi că eu sunt rea. Am zis, nu vreți așa, nu vreți. Nu e vorba să mă dea afară cineva din casă', a spus vedeta, în urmă cu câteva luni.

Vedeta se judecă cu administrația blocului de mai mulți ani

În dosarul deschis pe numele ei, se arată următoarele:

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat', se arată în dosar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton