Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor: „O ispită. Nu oricine acceptă să intre în patul nu știu cui!”

 Ifrim Georgiana
.

Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor 2023, după patru luni petrecute în Republica Dominicană. Concurenta a fost nominalizată de grup și a fost nevoită să părăsească competiția, iar Vica Blochina a avut o reacție furtunoasă la adresa acesteia. Cele două au fost protagonistele mai multor conflicte pe parcursul show-ului de supraviețuire, iar acum fosta balerină speră să nu se mai intersecteze cu tânăra coregrafă. Iată cum ce impresie a rămas Vica Blochina despre Bianca Patrichi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. În ultima ediție a emisiunii Survivor 2023, Bianca Patrichi a fost eliminată și a făcut, la plecare, câteva declarații despre parcursul ei în cadurul competiției. Tânăra coregrafă s-a abținut să nu izbucnească în lacrimi și a susținut că nu are niciun regret referitor la experiența trăită în Republica Dominicană. Imediat după eliminarea Biancăi Patrichi, Vica Blochina i-a transmis un mesaj plin de revoltă, susținând că nu a întâlnit un „caracter mai mizer' de-a lungul proiectelor televizate.

i9i9

Vica Blochina nu s-a oprit aici și a făcut noi declarații despre fosta ei colegă de la Survivor 2023. Fosta balerină speră să nu se mai intersecteze vreodată cu Bianca Patrichi și încă este surprinsă că tânăra coregrafă a fost repartizată în echipa Faimoșilor, deși, inițial, ar fi trebuit să facă parte din echipa Războinicilor.

Citește și: Câți bani a primit Bianca Patrichi pentru că a rezistat 16 săptămâni la Survivor. Suma este uriașă

Citește și: Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor 2023. Ce reacție a avut Vica Blochina: „Caracter mai mizer nu am întâlnit'

Citește și: Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol: 'M-am pregătit mult. A fost ca într-un film'. Și fiica lor a fost implicată

Citește și: Dumitru Moroșanu va fi înmormântat astăzi, la cimitirul Bellu Catolic. Ce a povestit Iuliana Tudor despre regretatul om de televiziune: 'După cinci minute de discuții…'/ EXCLUSIV

Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor

Vica Blochina și Bianca Patrichi au fost protagonistele mai multor dispute pe parcursul emisiunii Survivor 2023. Fosta balerină s-a arătat dezamăgită de „caracterul' coregrafiei și spune că nu-și dorește să se mai intersecteze cu ea în alt proiect de televiziune.

„Dintre toate proiectele de televiziune, la care am luat parte, și au fost câteva, caracter mai mizerabil ca ăsta n-am întâlnit.

Nu am băut apă împreună, din același pahar, nu avem preocupări comune, așa că nu există șanse să ne mai întâlnim vreodată!', a spus fosta balerină, potrivit playtech.ro.

Cu ce impresie a rămas Vica Blochina despre Bianca Patrichi

După ce au fost colege la Survivor 2023, Vica Blochina și-a spus părerea sinceră despre Bianca Patrichi.

„Chiar o felicit că a reușit să reziste atâta vreme în concurs, păcălind publicul care a realizat greu ce fel de caracter are. Dar, e fată norocoasă. Inițial, venise în concurs pentru echipa Războinicilor. Nu știu cum, poate vom afla, vreodată, a reușit să facă rocada și să intre în echipa Faimoșilor. Ea, o ispită! Iar o ispită știm cu toții ce poate face. Că nu oricine acceptă să facă și să desfacă, sau să intre în patul nu știu cui, fiindcă așa îi cere scenariul emisiunii. Dar, ea, așa cum spuneam, a avut norocul să treacă de la Insula Iubirii la Insula Survivor! Eu îi urez noroc!', a adăugat Vica Blochina.

Pe cine susține Vica Blochina la Survivor 2023

Vica Blochină speră ca Dan Ursa să fie câștigătorul acestui sezon al emisiunii Survivor, părere împărtășitî și de Ionuț Iftimoaie.

„L-am cunoscut acolo și nu cred că mulți dintre cei prezenți în concurs i-au acordat prea multe șanse. Însă, ușor, ușor, prin felul său de a fi, a reușit nu doar să reziste, ci și să câștige foarte multă atenție din partea celorlalți. Și încredere! Poate și în forțele sale, dar mai ales pe a celorlalți. E genul de om care știe să se descurce în orice situație', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton