Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce a fost dată în judecată: „Nu am fost prietene bune niciodată, nu îmi place ipocrizia. Mă amenință cu...”. Ce se întâmplă cu procesul

 Ifrim Georgiana
.

Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce a fost dată în judecată. Vica Blochina și Oana Roman au fost implicate într-un scandal de proporții în ultimele luni. Fiica lui Petre Roman amenința că-și va face dreptate în instanță, într-un proces de denigrare, după ce fosta ei prietenă a ironizat-o public și a acuzat-o că-și editează pozele. În prezent, cele nouă nu-și mai vorbesc, iar Vica Blochina spune că nu a fost încă notificată de avocat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce a fost dată în judecată. Cândva prietene, Vica Blochina și Oana Roman sunt protagonistele unui amplu conflict public, izbucnit lunile trecute. Blondina a acuzat-o pe fiica lui Petre Roman că-și editează și retușează pozele pentru a părea mai slabă, iar aceasta amenința că o va acționa în judecată. Vica Blochina spune că nici până astăzi nu a fost notificată de avocatul Oanei Roman și a recunoscut că au încercat-o resentimente după scandalul dintre ele.

rom9-1rom9-1

Citește și: „Nu vreau să fiu rea, dar e altcineva în poze? Ne iei la mișto? Ne ameninți…'. Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, chiar și după ce i-a deschis proces în instanță

Citește și: „Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă”. Vica Blochina susține că Oana Roman îl lovea și umilea pe Marius Elisei în văzul lumii

Citește și: Soacra Ecaterinei Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, acuzată de o înșelăciune în valoare de 800.000 de euro. Pentru ce a ajuns în fața instanței

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Marina Lixandra și Carlo Ancelotti: „Nu a fost dragoste la prima vedere, nu am fost amantă”. Motivul despărțirii

Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce a fost dată în judecată

Vica Blochina spune astăzi că prietenia cu Oana Roman nu a fost atât de strânsă pe cât a părut din exterior. Tot ea susține că ipocrizia a făcut-o să reacționeze acid la adresa fiicei lui Petre Roman, însă a recunoscut că au încercat-o resentimente și păreri de rău.

„Mie nu îmi place, în general, tot ce înseamnă ipocrizia. De aia cred că m-am și luat de… Știi care e faza? Poate de asta și-a permis cândva, de pe online, și mi-a părut rău un pic, după aia, că poate nu era treaba mea să mă iau și de Oana Roman.

Nu îmi place ipocrizia. Băi, deci mă uit câteodată și prefer să nu mă mai uit apoi pe online, pentru că văd atât de multă minciună și ipocrizie. Și cunoști oamenii, și le vezi cu ochii tăi, vezi ce se întâmplă. Dar vezi că te mint atât de mult că te apucă frustrarea.

Și când ai perioade mai așa, le dai. Acum poate nu aș fi făcut asta… Ce pana mea stai atâta să minți? Nu am fost prietene bune niciodată, am fost amici cu beneficii. Ne ajutam, mai mult eu', a spus blondina pentru playtech.ro.

Vica Blochina nu a mai fost acționată în judecată de Oana Roman

Deși Oana Roman a declarat că o va acționa în judecată pe Vica Blochina pentru denigrare, blondina nu a primit nici până acum vreo notificare din partea avocatului ei.

„Eu o consider pe ea o femeie deșteaptă și știe ce face. Este extrem de bună, foarte bună pentru comunitatea ei online și, poate ea nu știe, dar de multe ori când aveam contracte eu, fără să știe ea, le trimiteam la ea. Pentru că eu consider că ce este al ei e meritul ei, pe bune, la multă lume am spus.

Nu fac asta să mă laud, dar ce e al ei este al ei. Dar ce nu mi-a plăcut, am taxat. Poate aiurea, într-un fel… Ce naiba? Nu (n.r. nu au mai vorbit de la ceartă). Asta cu ceaiul tot aștept, văd că mă amenință cu judecata și tot nu vine nicio hârtie. Așa a spus, eu tot aștep să vină hârtia de la avocat, verific căsuța poștală în fiecare zi. Dar nimic. Poate durează în România, e mai greu…', a adăugat ea pentru aceeași sursă.

Oana Roman și Vica Blochina nu-și mai vorbesc

După scandalul din ultimele luni, Oana Roman și Vica Blochina nu-și mai vorbesc.

„Ce mă interesează pe mine? Nu vorbim, de ce să vorbim? Ce, acum să mă fac… Pentru ce? Sunt caterincile mele care sunt asumate, le-am făcut și aia e. Ce? Nu îmi schimbă mie viața nicio persoană din jurul meu decât familia mea, mama mea, copilul meu și persoanele mele apropiate', a încheiat fosta balerină de la Melody.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton