Vica Blochina își lansează propria emisiune, după Survivor 2023: „Eu am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul”

.

Vica Blochina a fost concurentă în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Survivor România' și a fost eliminată în ediția difuzată pe 1 februarie, ca urmare a voturilor telespectatorilor. Acum, fosta balerină de la Melody se pregătește să-și lanseze propria emisiune online și a făcut primele declarații despre formatul acesteia. Vedeta se află în toiul filmărilor pentru show-ul ei și spune că publicul va avea ocazia să o cunoască altfel decât au făcut-o până acum. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


După experiența de la „Survivor’ 2023, Vica Blochina a decis să pună bazele unei emisiuni online. Vedeta spune că nu își dorește să se inspire din podcast-urile existente, unde gazdele expun vieți perfecte și se feresc să abordeze subiecte mai delicate. În legătură cu formatul show-ului, fosta balerină de la „Melody’ că va face dezvăluiri inedite din viața ei, încă din momentul când s-a mutat în România și din perioada când a ținut primele pagini ale ziarelor. Vica Blochina este de părere că poveștile ei ar putea reprezenta o sursă de inspirație pentru „generația de astăzi’ și își propune să se expună „în cel mai original mod cu putință’.


După experiența trăită la „Survivor România’, Vica Blochina a hotărât să-și lanseze o emisiune online, în care își va expune viața, cu bune și cu rele. Vedeta a fost prezentatoare TV și a participat la multe emisiuni, între care „Ferma Vedetelor’, „Splash! Vedete la apă’, „Te cunosc de undeva’ etc.

Citește și: Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă: „Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, și nu vrea’


Citește și: „Umblă dezbrăcată pe plajă, în fața bărbaților…'. Vica Blochina o atacă dur pe Ada Dumitru, după scandalul de la Survivor 2023

Citește și: Plaja Navagio din Zakynthos va fi închisă vara aceasta pentru turiști. Ce motiv au invocat autoritățile din Grecia

Citește și: Oana Sârbu a vorbit despre dragoste și căsătorie, la 30 de ani de la divorț: „Îmi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare'


Vica Blochina își lansează propria emisiune

Vica Blochina spune că ideea de a-și lansa o emisiune online i-a venit atunci când s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru „Survivor România’. Vedeta preferă formatul online pentru că are mai multă libertatea de exprimare și a început deja filmările pentru show-ul ei.

„Ideea mi-a venit în momentul când am revenit de la „Survivor România’. A fost o perioadă destul de lungă de timp pentru mine, fără telefon. Când am avut acces la social media, am avut o revelație, parcă „m-a pleznit’ peste ochi, în capul meu blond, o idee. Mi-am dat seama că mai multă lume se exprimă din ce în ce mai mult în mediul online, unde se vorbește liber, fără inhibiții și mi-am dat seama ce mare impact am în momentul în care am început să vorbesc cu urmăritorii mei. Fiecare dintre noi are publicul lui care îi așteaptă poveștile, dar care nu urmărește televizorul’, a spus vedeta, potrivit ego.ro.


Ce spune Voca Blochina despre podcast-urile din România

Vica Blochina recunoaște că emisiunea ei nu se va inspira din podcast-urile existente în România, pe care le-a descris ca fiind „plictisitoare’. În show-ul ei, blondina și-a propus să vobească despre eșecurile și „rușinile’ prin care a trecut de-a lungul vieții, fiind de părere că publicul trebuie să o cunoască în toate ipostazele.

„Urmăresc multe persoane în online. Mi se pare că online-ul din România este monoton pentru că oamenii încearcă să fie cu totul altceva, decât sunt cu adevărat. Sunt câteva persoane, poți să le numeri pe degete, care într-adevăr sunt ieșite din tipare și asumate, cu care m-am regăsit și de la care am învățat lucruri, în rest toți vor să pară politically correct, cu familii perfecte, toți beau din pahare de cristal, au 7 masteruri, fel și fel de case și mașini, toți sunt super ordonați și super fericiți, dar nimeni nu vorbește despre cum au ajuns acolo cu adevărat. În spatele oricărui compromis este un strop de sânge.


Nu există autenticitate la online. Cum spuneam, nimeni nu vorbește despre eșecuri, nimeni nu vorbește despre compromisuri, nimeni nu vorbește de rușinile prin care au trecut de-a lungul vieții. Nu există o persoană perfectă în viața asta, dar toți încearcă să pară foarte albi și pufoși, fără defecte, fără bube. Pentru mine online-ul în România este plictisitor. Eu vreau să arăt ce stă în spatele Vicăi, pe care astăzi o vedeți la televizor.

De la momentul în care am călcat în România și până la momentele în care am ținut prima pagină a ziarelor. Sunt conștientă că nu o să reinventez eu online-ul. O să fiu eu cu poveștile mele, unele mai triste, altele mai amuzante, dar care m-au ajutat să fiu cea care sunt astăzi’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Ce și-a propus Vica Blochina să prezinte publicului prin emisiunea ei

Vica Blochina spune că emisiunea pe care o lansează se va concentra pe propria viață, propunându-și să aducă în fața publicului povești autentice.

„Nu va vedea publicul altă Vica, ci va vedea o abordare a mea mult mai liberă și mai personală. Eu am fost întotdeauna autentică și nu am jucat niciodată un rol oriunde am fost. Pot să spun doar că sunt dispusă să fiu transparentă. Oamenii mă cunosc din presă și de pe micul ecran așa cum și-a dorit presa să mă cunoască. Eu îmi doresc să apar în fața oamenilor așa cum sunt eu și cum cred că sunt eu. Mi-ar plăcea să fac și podcast-uri, nu exclud asta, dar până acolo cred că am altă misiune.


Cea în care să împărtășesc din experiențele mele și să sper că asta o să inspire și generația de astăzi. Sunt sigură că mie mi s-ar fi schimbat traseul în viață dacă aveam acces la astfel de sfaturi. Eu am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc, dar am ținut pieptul și am fost super asumată, însă niciodată nu am putut să mă „lupt’ cu presa și să spun care a fost povestea reală și adevărată, așa cum doresc să se știe. Până la urmă fiecare om greșește în viață, fiecare om are drumul lui în viață și fiecare om trece prin niște lecții de viață.


Întotdeauna pentru mine a contat scopul final, iar faptul că sunt o persoană asumată mă face să pot să dorm liniștită. Cred că putem învăța unii de la alții pentru că majoritatea avem povești asemănătoare mai mult sau mai puțin, iar eu vreau să ofer acces la ceea ce am trăit eu în cel mai original mod cu putință, tocmai în ideea ca oamenii să se regăsească, să se inspire și chiar să găsească ajutor în sfaturile mele. Sfaturi pe care eu le consider de bun simț în această epocă în care femeia este tratată egal cu bărbatul și bărbatul a uitat să fie bărbat. Și foarte important…ambele tabere au lucruri de învățat. Nu este un vlog pentru și doar despre femei’, a mai spus fosta concurentă de la „Survivor România’.

Vica Blochina nu renunță la televiziune

Chiar dacă își lansează propria emisiune, Vica Blochina spune că nu va renunța la aparițiile televizate.

„Asta nu înseamnă că se exclude una pe alta. La televiziune nu am renunțat și nici nu o să o fac probabil niciodată. E ca prima dragoste care nu se uită. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să intru și eu în rândul lumii și să țin pasul cu evoluția tehnologică’, a încehiat aceasta.

Sursa foto: Facebook