„99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine”. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

 Ifrim Georgiana
.

Invitată într-un podcast, Vica Blochina a vorbit despre schimbările pe care numerologia le-a produs în viața ei. A lăsat distracțiile deoparte, s-a redescoperit și a învățat să se iubească pe sine. Fără modestie, blondina afirmă că este cea mai „mișto' femeie din România și e convinsă că multe femei și-ar dori trecutul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vica Blochina, originară din Lituania, și-a început cariera ca dansatoare în Clubul Melody, din București. Acolo l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și așa a început relația lor extraconjugală. Cei doi au fost împreună 16 ani și au devenit părinții unui băiat, pe nume Edan. Mai demult, Vica Blochina afirma că este „cea mai criticată amantă din România'.

vica-mainvica-main

Citește și: De ce s-a apucat Vica Blochina să studieze numerologie, la 48 de ani: „Este una dintre cele mai sigure științe din lume. Fac un curs de două luni de zile și…'

Citește și: La 48 de ani, Vica Blochina învață pentru o nouă meserie: „Mereu m-a pasionat asta! Nu mai vreau distracție, alcool, gata!”

Citește și: Ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine: „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești'

Citește și: Aris Eram s-a accidentat la sala de fitness și a ajuns de urgență la spital: „M-au cusut. Se deschisese, a trebuit să…” / Cum se simte acum

Vica Blochina, mesaj pentru cei care o critică pentru relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina are un trecut tumultuos, mai ales prin prisma relației extraconjugale cu Victor Pițurcă, și de multe ori a fost pusă la zid. Invitată recent într-un podcast, ea a afirmat că majoritatea femeilor din România o invidiază, deși nu recunosc asta. Fără modestie și în stilul caracteristic, Vica Blochina spune că este cea mai „mișto' femeie din țară.

„Eu tot timpul am muncit, tot timpul trebuie să fac ceva. 99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu, viața mea, prin ce am trecut eu și unde am reușit să fiu. Când mă uit la mine sunt mândră, mi se pare că nu există nicio femeie mai mișto în România ca mine, mai capabilă, curajoasă, nu mai există una mai asumată decât mine. Eu sunt top, mă iubesc super mult. 99% dintre femei nu se iubesc pe ele, la bărbați e diferit. Femeile nu au stimă de sine', a spus ea în cadrul podcastului Tare de tot.

„Unde conduce femeia e nenorocire maximă'

Vica Blochina a continuat cu o părere personală despre diferențele dintre femei și bărbați.

„Femeile sunt pline de îndoieli, au alt psihic, bărbatul este altfel. Acolo unde conduce femeia e nenorocire maximă, sunt cele mai răzbunătoare, bărbații nu bagă de seamă. S-au feminizat bărbații. Eu o să-ți spun părerea mea. Totul, atât timp cât este în limita bunului simț. Eu sunt de acord cu orice, dar nu vreau ca copilul meu să crească și să spună că vrea să fie… (să-și schimbe sexul – n. red.). Accept, e ok, dar să nu exagerăm', a continuat ea.

Cum s-a schimbat Vica Blochina de când a descoperit numerologia

Vica Blochina spune că numerologia i-a adus schimbări majore în viață. Acum are alte priorități, a lăsat distracțiile în urmă și se raportează cu totul diferit la bani.

„Cred că lucrurile sunt cum trebuie, probabil că nu aș fi ajuns aici în trecut, pentru că nu aveam aceeași înțelepciune. Aveam alte priorități, distracție, Mykonos, mașini, eu nu înțelegeam ce înseamnă lucrul ăsta, ci că trebuie să ai bani. Acum nu mă gândesc la ban ca la hârtie, îl privesc ca pe o energie, pe care vreau să o atrag prin oameni. Înainte puteam să calc pe cadavre pentru bani, nu conta. Dacă eram cu un iubit, puteam să nu muncesc, să stau bine mersi și să mă întrețină', a mai spus Vica Blochina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton