Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de asociația blocului în care locuiește. Ce acuzații i se aduc și ce sumă mare trebuie să achite

 Miniosu Alexandra
.

Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de Asociația de Proprietari a blocului în care locuiește. Vedeta este nevoită acum să scoată bani grei din portofel, după ce a fost chemată în instanță. Blondina e acuzată că nu-și plătește cheltuielile de întreținere, lucru care i s-a mai reproșat și în trecut, atunci când a mai avut probleme cu Legea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Așadar, din păcate pentru Vica Blochina, aceasta este din nou bună de plată. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a pierdut un nou proces cu Asociația de Proprietari a blocului în care locuiește. Nu e prima dată când asociația o dă în judecată, pe motiv că blondina nu-și plătește cheltuielile la timp.

vica-blochina-1vica-blochina-1

Citește și: Vica Blochina fost umilită de adminstratorii blocului unde locuiește, după penalitățile la întreținere: „Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos…”

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă. De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Citește și: Andra Volos a fost cerută în căsătorie de Lele, tatăl fiicei sale. Cum arată inelul de logodnă și ce surpriză i-a făcut manelistul: „Încă am lacrimi' / Mâine fac botezul și cununia civilă

Citește și: Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului: „Suntem întristați de ceea ce au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca…'

Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de asociația blocului în care locuiește

Vica Blochina a avut, în ultimii ani, diverse probleme cu Legea, mai exact cu Asociația de Proprietari a blocului în care locuiește. Aceasta din urmă a acuzat-o pe blondină că nu-și plătește cheltuielile de întreținere. Prima dată, vedeta a fost dată în judecată acum patru ani, în 2020, pentru că nu și-ar fi plătit întreținerea apartamentului pe care îl deține, timp de mai multe luni, chiar încă din anul 2019. Atunci, ei i-a fost deschis proces și a fost obligată să plătească suma de 2666,97 lei.

Situația s-a repetat doi ani mai târziu, în 2022, când Vica Blochina a fost dată, din nou, în judecată, deoarece în anul 2021 nu și-ar fi plătit iar datoriile la întreținere. Atunci, Legea a obligat-o pe vedetă să plătească suma de 2607,92 lei, dar și cheltuielile de judecată.

Acum când părea că lucrurile s-au mai liniștit, se pare că Vica Blochina nu a scăpat de probleme, pentru că a pierdut încă un proces cu Asociația de Proprietari, care iar au dat-o în judecată pe blondină din același motiv: neplata întreținerii.

Potrivit Spynews.ro, pe Portalul Instanțelor de Judecată se arată că Vica Blochina e obligată să plătească o sumă considerabilă Asosciației de Proprietari. E vorba de aproape 18.000 de lei, bani care reprezintă cotele de întreținere din perioada ianuarie 2023 – decembrie 2023, dar și penalități. În plus, vedeta trebuie să plătească și suma de 1700 de lei, ce reprezintă cheltuielile de judecată.

Ce acuzații i se aduc și ce sumă mare trebuie să achite

De menționat este însă și faptul că Vica Blochina are posibilitatea de a face apel acestei soluții. Așadar, rămâne de văzut dacă lucrurile se vor schimba în cazul ei.

„Admite cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei totale de 17.856,15 lei, compusă din 6.611 de lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei ianuarie 2023 – decembrie 2023, 2.417,43 de lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente perioadei februarie 2023 – decembrie 2023, 850,68 de lei reprezentând fond de reparaţii curente aferent perioadei februarie 2023 – decembrie 2023, 100 de lei reprezentând fond de conservare imobil aferent lunii august 2023, 6.361,20 de lei reprezentând fond faţade aferent perioadei iulie 2023 – decembrie 2023 şi 1.245 de lei reprezentând fond reparaţii – vopsitorie balcoane aferent perioadei august 2023 – septembrie 2023.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1.700 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton