Vica Blochina s-ar fi măritat cu Victor Pițurcă dacă el ar fi divorțat de soție: "16 ani am fost amanta lui"

 Pirvu Cristina
.

Vica Blochina e mai sinceră ca niciodată. Vedeta a povestit amănunte din viața ei, de când avea o relație cu Victor Pițurcă, iar presa nu bănuia nimic. Iată că acum au un copil împreună și au rămas prieteni. 

Vica Blochina a dezvăluit că ea și Victor Pițurcă s-au iubit, însă relația lor nu a ajuns în fața altarului deoarece el nu a divorțat de soție, căci, pe vremea relației lor, el era căsătorit. Ea a povestit că i-a fost amantă timp de 16 ani.

Din rodul iubirii lor s-a născut un băiat, Edan. Au fost în scandal ani de zile, dar acum apele s-au liniștit de dragul băiețelului.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. 

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni.”, a spus Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vica Blochina 2Vica Blochina 2

Vica Blochina l-a trimis pe Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, în vacanţă cu fratele vitreg, Alex şi Cristina Ich

Chiar dacă părinţii nu îşi vorbesc, Edan are o relaţie bună cu tatăl lui, Victor Piţurcă, deşi iniţial nu a vrut să-l recunoască. La rândul său, Vica Blochina spune că Piţi este un tată devotat şi se pare că băiatul are o relaţie foarte bună şi cu fratele vitreg, Alex, din moment ce acum se află în vacanţă în Turcia cu acesta şi cu iubita lui, Cristina Ich.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton