Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc. Am eșuat ca mamă, sunt plină de datorii”. Ce probleme financiare a avut

 Miniosu Alexandra
.

Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă. Vedeta a trecut prin clipe crunte, timp de un an, atunci când băiatul ei, Edan, rezultat din relația cu fostul fotbalist, a decis să se mute cu acesta din urmă. Blondina a vorbit abia acum despre acest subiect sensibil și a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că au existat momente în care nu-și mai dorea să trăiască.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format una dintre cele mai controversate relații din showbiz-ul românesc. Deși s-au separat în urmă cu mulți ani, aceștia vor fi uniți pe viață de fiul lor, Edan. Până nu demult, băiatul a locuit cu mama lui, însă, ulterior, a luat decizia de a se muta cu tatăl lui. Acest lucru a afectat-o profund pe celebra lituaniancă, atât de tare încât a avut multe gânduri negative.

vica-blochina-1vica-blochina-1

De curând, Vica Blochina a fost invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”. Printre altele, ea a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre coșmarul prin care a trecut din momentul în care fiul ei, Edan, a hotărât să nu mai stea cu ea și să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă. Potrivit spuselor ei, timp de un an de zile s-a luptat cu o depresie cruntă, iar, la un moment dat, nu și-ar mai fi dorit să trăiască.

Citește și: Tatăl handbalistei Cristina Neagu a murit la 68 de ani: „Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!”

Citește și: Ce spune mama lui Jador despre iubita lui și ce i-a cumpărat Oanei înainte de nuntă: 'Îmi doresc o casă cu un solar, să fac un copil, să scot multe…' Artistul a plecat în Dubai cu logodnica lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cât costă apartamentul în care locuiește Vica Blochina: „Patul este făcut din piele de crocodil, candelabrele din cristal sunt aduse…” Cine i-a dăruit locuința

Citește și: Vica Blochina are un iubit rus, dar spune că nu îl va arăta niciodată: „Câți bani ai și viața sentimentală trebuie ținute secret”

Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a reușit să se vindece cu ajutorul bisericii, dar și a prietenei sale, Raluca Bădulescu, ce i-a fost alături. În prezent, spune ea, blondina a înțeles că lui Edan îi e mai bine la tatăl lui în această etapă a vieții, iar ea s-a împăcat cu ideea că băiatul nu va mai locui cu ea deloc. Totodată, Vica Blochina a vorbit și despre hotărârile pe care le-a luat în viață, acelea de a nu se mărita niciodată, fie pentru a nu-l supăra pe fiul ei, fie din motive ce țin de firea sa independentă, dar și despre viața din spatele camerelor de filmat.

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire.

A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună de zile în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de 1 an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc.

Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut. Mă gândeam ce e de făcut: ori pun ștreangul la gât și pa, la revedere. Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte.

Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea.', a mărturisit Vica Blochina, la „Online Story'.

Vica Blochina a avut probleme cu banii

Deși îi place să se răsfețe în lux și opulență, Vica Blochina nu a avut mereu parte de ele. Blondina a recunoscut că a existat o perioadă în viața ei în care a avut probleme financiare mari, dar nimeni nu a știut despre situația ei delicată.

„Nu totul se rezumă la câți bani ai, dar să fii capabil să produci. Sunt foarte mulți care acum au și mâine nu au, dar aveau deșteptăciunea asta și inteligența și norocul să pice și să se ridice. Și eu am avut perioade foarte grele în viața mea. Chiar anul trecut am avut o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar, că nu mi-a mers business-ul cum am vrut. Eram obișnuită cu bani foarte mulți și după aceea mi-a fost foarte greu.

Am pierdut foarte multe lucruri, dar cazi, pici, te ridici și dacă ai oameni care te ajută lângă tine, cu o vorbă bună, un sfat, contează foarte mult. Mai mult contează să fii înconjurat de lume mișto”, a declarat Vica Blochina, la WOWnews.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton