Victor Cornea, apariție inedită alături de Carmen Iohannis. Cum s-au pozat iubitul Andreei Bălan și Prima Doamnă și ce relație este între ei

 Oana Pantazi
.

Victor Cornea a fost surprins recent într-o postură inedită alături de Carmen Iohannis, așadar toată lumea s-a întrebat care este natura relației dintre ei. Iubitul Andreei Bălan și Prima Doamnă se cunosc însă de mai mult timp, nu de ieri, de azi. Iată ce a povestit tenismenul despre legătura pe care o are cu președintele Klaus Iohannis și cu Carmen Iohannis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă cei mai mulți au aflat de existența lui după ce a devenit iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea este un tenisman cu un background profesional impresionant și nu întîmplător se cunoaște cu Klaus și cu Carmen Iohannis. Și cum tenismenul este unul dintre puținii bărbați care apare alături de Prima Doamnă într-o astfel de ipostază, au apărut, firesc, și întrebările. Iaăt ce legătură este între el și cuplul prezidențial!

balan-3balan-3

Ce relație există între Carmen Iohannis și Victor Cornea

Victor Cornea a apărut de mai multe ori în fotografii alături de cuplul prezidențial, însă internauților le-a atras atenția o fotografie în care tenismenul apare alături de Carmen Iohannis, cei doi fiind fotografiați într-o ipostază ce relevă că între ei există o relație mai apropiată. Nu în ultimul rând, Prima Doamnă a fost observată în tribune, în timp ce-l susținea pe Victor Cornea. Relația lor nu este însă una de dată recentă.

Citește și: Andreea Bălan le-a făcut cunoștință celor două fiice cu iubitul ei, Victor Cornea. Cum l-a filmat pe tenismen alături de Ella și Clara

Citește și: Cine are grijă de fiicele Andreei Bălan, cât timp ea este plecată în vacanță cu Victor Cornea, iubitul ei: „Odată cu maturizarea mea emoțională…’

Citește și: O avocată din București, însărcinată în 9 luni, a murit în condiții suspecte. Bebelușul a supraviețuit, după ce a stat 5 ore în burta mamei fără oxigen

Președintele României este, la rândul său, pasionat de tenis de cel puțin 13 ani, pasiune ce i-a fost transmisă și soției sale. Cuplul prezidențial joacă tenis la complexul Pamira din Sibiu, oraș în care s-a născut și tenismenul Victor Cornea (29). Carmen și Klaus Iohannis au parte de expertiza lui Marius Vecerdea, care este și instructorul lui Victor Cornea.

Cu ceva timp în urmă, tenismenul lăuda abilitățile sportive ale președintelui, alături de care nu doar că s-a fotografiat, ci a și jucat tenis. Puțini știu că, pe atunci, Victor Cornea era cunoscut sub numele de „băiatul lui Iohannis'.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o ‘dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem', declara Victor Cornea, în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.

Carmen Iohannis îl susține pe Victor Cornea

Victor Cornea a avut onoarea să joace nu numai alături de președinte, ci și în compania Primei Doamne, care, de altfel, îl susține pe tânărul sportiv. De altfel, Carmen Iohannis l-a susținut inclusiv din tribune pe tenismenul sibian.

„Se bucură să poată să-l vadă și să-l susțină pe Victor. A venit să joace chiar și ea. Joacă de câteva luni, de aproximativ 5-6 luni, din iarnă. Ȋi place foarte mult. La ȋnceput i-a fost mai greu, dar acum ȋi face plăcere. O dată sau poate de două ori pe săptămână vine și face exercițiu fizic prin tenis. A fost și la meciul de Cupa Davis și, dacă s-a potrivit acum, i-a plăcut să-l vadă din nou pe Victor', dezvăluia Marius Vecerdea, după un meci al lui Victor Cornea vizionat și de Carmen Iohannis.

Victor Cornea formează un cuplu cu Andreea Bălan

Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea țin primele pagini ale ziarelor de ceva vreme, asta după ce au confirmat faptul că sunt într-o relație și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În iarna anului trecut, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial, după un proces care a durat mai bine de doi ani. După separare, cele două fiice ale acestora au rămas în grija mamei, iar artista și-a dorit custodie exclusivă pentru Ella și Clara.

Andreea Bălan nu a mai fost surprinsă în compania unui alt bărbat după despărțirea de tatăl fiicelor sale și a susținut, în cadrul unui podcast, că unei mame singure îi este mai greu să-și refacă viața. În urmă cu trei luni, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea și a publicat primele imagini de cuplu. Mai mult, recent vedeta le-a făcut cunoștință fiicelor ei cu noul său iubit, care le-a dat deja și primele lor lecții de tenis.

M-au atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc’, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Cât despre diferența de vârstă dintre ei, de aproape 10 ani, artista nu consideră că acesta este un impediment.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește‘, a continuat Andreea Bălan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton