Victor Cornea s-a mutat în vila de un milion de euro a Andreei Bălan, după câteva luni de relație: „Am încredere că totul este și va fi bine”

 Ifrim Georgiana
.

După numai câteva luni de relație, Victor Cornea și Andreea Bălan s-au mutat împreună în vila de un milion de euro a artistei. Tenismenul a confirmat, recent, informația și a făcut primele declarații despre experiența coabitării, care, pentru multe cupluri, este o adevărată provocare. Iată cum decurge relația celor doi și cum se înțeleg de când locuiesc sub același acoperiș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 23 iunie, de ziua ei de naștere, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea. Artista și tenismenul sunt îndrăgostiți nebunește și nu ezită să-și expună relația în mediul online, unde postează adesea imagini de cuplu și declarații de dragoste. Sportivul le-a cunoscut pe fiicele cântăreței din căsnicia anterioară, Ella și Clara, în timp ce Andreea Bălan l-a întâlnit pe fiul iubitului ei, despre care s-a aflat recent și care îi seamănă leit. În prezent, cei doi locuiesc împreună în vila de un milion de euro a artistei, deși mulți ar zice că este o decizie pripită după numai câteva luni de relație.

an11an11

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan de când au devenit mame: „Chiar și între surori mai există dispute”

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, primul pictorial de cuplu pe coperta VIVA! Totul despre povestea lor de dragoste, carieră și planurile de viitor

Citește și: Marius Elisei, acuzat că este întreținut de iubită: „Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei”. Cum a reacționat fostul soț al Oanei Roman

Citește și: A murit actrița Suzanne Somers, cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram cu câteva ore înainte de deces

Victor Cornea s-a mutat în casa Andreei Bălan

Andreea Bălan este proprietara unei vile impresionante, cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați. Locuința din Pipera se ridică la suma de aproximativ un milion de euro și a fost cumpărată pe vremea când artista se iubea cu Keo. Victor Cornea, actualul ei partener, s-a mutat cu artista și fiicele ei, Ella și Clara, semn că relația lor este din ce în ce mai asumată și serioasă.

Tenismenul a confirmat că s-a mutat în vila Andreei Bălan și are încredere că viitorul le rezervă momente frumoase.

„Da, vă multumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele si faptele vorbesc de la sine si am încredere că totul este și va fi foarte bine', a spus el, potrivit cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a început în mediul online. Tenismenul a fost cel care a făcut primul pas, iar după lungi discuții, cei doi au remarcat că au multe lucruri în comun și au dat o șansă unei relații.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (n.r. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj 'Felicitări, Andreea, ești genială'.

Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu 'Ce frumoasă sunt', că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e un loc de agățat. Acestui mesaj i-am răspuns, tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și de acolo, am început să vorbim', a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton