Victor Ponta, portret de familie alături de soție și de cei trei copii. Una dintre fetițe este adoptată

 Dumba Gabriela
.

Cu ocazia Crăciunului, Victor Ponta și soția lui, Daciana Sârbu, au fost protagoniștii unei ședințe foto de la care nu au lipsit, desigur, nici cei trei copii ai lor. Anul trecut, fostul politician și soția lui au adoptat-o pe micuța Maria, spre bucuria copiilor mai mari ai familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, Daciana Sârbu a atras atenția cu imaginile postate pe Instagram, acolo unde are peste 14.000 de urmăritori. Soția lui Victor Ponta a distribuit în spațiul public două imagini de familie de la ședința foto făcută cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

4245342453

În prima fotografie apar ei doi alături de cei trei copii ai lor. Este vorba despre Andrei, în vârstă de 18 ani, băiatul lui Victor Ponta din căsnicia cu Roxana Ponta. Alături de el e Irina, în vârstă de 13 ani, fiica Dacianei și a lui Victor Ponta.

Sus, între cei doi părinți ai ei, este Maria, fetița pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat-o. Cei trei sunt protagoniștii următoarei poze. Părinții își îmbrățișează puternic copilul care își ține de gât mama.

„Ce drăguți sunteți! Iar tu radiezi! (…) Crăciun fericit! Se citește fericirea pe chipurile voastre. (…) Sărbători binecuvântate!', sunt câteva dintre reacțiile fanilor pe contul de Instagram al Dacianei Sârbu.

Citește și: Cum arată mama și bunica lui Smiley.Artistul s-a fotografiat cu femeile din familia lui

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei:„Urma să fie arestat’

Citește și: A murit Romulus Sârbu, tatăl Oanei Sârbu. Primele cuvinte ale artistei:„Dacă mai aveai un pic de răbdare…’

Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță în 2020

În decembrie 2020 s-a aflat că Victor Ponta și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță, care avea 6 ani pe atunci. Daciana Sârbu a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar și a făcut mărturisiri despre fetița adoptată.

„În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei.

Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor.

E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj, poţi. Am luat decizia când eram toţi', a povestit Daciana Sârbu.

Aceasta a mai povestit și cum a decurs prima întâlnire cu Maria, fetița pe care au adoptat-o.

„Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva.

Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple', a mai declarat Daciana Sârbu.

Cei trei copii ai lui Victor Ponta se înțeleg de minune

Victor Ponta a mărturisit anul trecut că Andrei și Irina au fost cei mai mari susținători ai ideii de a adopta un copil de la orfelinat. Astfel, Irina a fost primită cu brațele deschise în familia Ponta și este iubită și extrem de fericită, alături de părinții ei adoptivi și de frații ei mai mari.

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.

Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi”, a anunțat Daciana Sârbu, anul trecut, pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a explicat la acea vreme că au întâmpinat întâmpinat probleme în procesul de adopție din cauza birocrației din România, însă au luptat pentru micuța Maria, care acum face parte din familia lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton