La 91 de ani, Victor Rebengiuc nu renunță la teatru, chiar dacă nu va mai juca un rol nou: "Pe scenă mă simt cel mai bine. Îmi fac profesia. Ştacheta e cam sus şi nu poţi să cobori..."

 Miniosu Alexandra
.

La 91 de ani, Victor Rebengiuc a anunțat, de curând, că nu renunță la teatru. Așadar, în timp ce alți colegi de-ai săi s-au retras în spatele cortinei după pensionare, marele actor va continua să-și încânte publicul prin aparițiile sale excepționale pe scenă. Maestrul precizează, însă, că nu va mai juca un rol nou, pentru că e o munca foarte grea, iar el nu mai e la prima tinerețe…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Victor Rebengiuc este de departe unul dintre cei mai mari și iubiți actori ai României. A făcut performanță atât în teatru, cât și în lumea filmului, și continuă să apară pe scenă și acum, la 91 de ani. Chiar el a făcut fericitul anunț, de curând, menționând că va juca în continuare teatru, cu mențiunea că nu va juca un rol nou.

victor-rebengiuc-1victor-rebengiuc-1

Citește și: Victor Rebengiuc, prezență elegantă, la 91 de ani, la Premiile Gopo. Marele actor a îmbrăcat o ținută all black și a pozat zâmbitor, lângă colegii de breaslă

Citește și: „Regele nu moare' – album foto dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț. Volumul conține peste 300 de fotografii memorabile

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, la aproape 40 de ani. Reacțiile internauților: „Așa arată o narcisistă adevărată./ Atitudinea ei…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Florin Piersic, internat în spital: „L-am cunoscut personal. Am o tristețe în suflet văzând ceea ce se întâmplă cu el…'

La 91 de ani, Victor Rebengiuc nu renunță la teatru

Pe 10 mai, Victor Rebengiuc, unul dintre cele mai mari nume din cinematografia românească, a participat la lansarea Albumului foto „Regele nu moare', realizat de fotograful oficial al Teatrului Național din București, Florin Ghioca, și dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț. La eveniment, maestrul a făcut un anunț surprinzător, ce i-a bucurat pe fani.

Mai exact, Victor Rebengiuc a mărturisit că nu va renunța la teatru. A ținut să menționeze, însă, că nu se mai simte pregătit să mai joace un rol nou.

„Pe scenă mă simt cel mai bine. Eu nu prezint niciun fel de interes ca persoană privată, în viaţa mea de om obişnuit. Nu am nimic deosebit, nimic special, care să nască un interes pentru mine, în afară de atunci când sunt pe scenă şi încerc să fac şi eu ceva care să placă publicului.

Eu îmi fac profesia, joc teatru, mai jucam şi în film când eram mai tânăr, acum nu mai sunt tânăr. La teatru nu renunţ, nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu să pregăteşti un alt rol. Ştacheta e cam sus şi nu poţi să cobori', a mărturisit Victor Rebengiuc, scrie romaniatv.net.

Ce dorință are Victor Rebengiuc, la 91 de ani

Anul acesta, pe 10 februarie, Victor Rebengiuc a împlinit veritabilă vârstă de 91 de ani. De ziua lui, îndrăgitul actor a declarat că tot ceea ce-și dorește este sănătate și lipsa suferințelor specifice bătrâneții.

„Este ziua mea, din an în an am câte o zi, în fiecare an am o zi. Împlinesc câte un an. Nu ştiu cât o să mai ţină chestia asta, că e obositor, să ştiţi, e foarte obositor.

Dar mă străduiesc să fac faţă. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Doamne ajuta! Nu vreau nimic mai mult decăt sănătate. Decât să trăieşti în dureri şi în chinuri…', a declarat actorul, pentru Observatornews.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton