Victor Slav s-a accidentat pe pârtie. Iubitul Biancăi Drăgușanu a ajuns în cârje

 Stamen Diana
.

În weekend, Bianca Drăgușanu și iubitul ei au fost la munte alături de niște prieteni. Victor Slav s-a accidentat pe pârtie și a ajuns în cârje.

Prezentatorul TV este pasionat de sporturile de iarnă, iar cum a ajuns la munte s-a dus pe pârtie, unde s-a dat cu placa. Din nefericire, Victor Slav s-a rănit la un picior, iar Bianca Drăgușanu a fost foate îngrijorată. Vedeta a luat la rând toate farmaciile pentru a-și trata iubitul.

„Aţi petrecut aseară, nu? A fost ultima ocazie înainte de post. Ştiţi cum am început eu ziua? Aşa: bună ziua, cârje aveţi? Am fost la munte în weekend şi Victor s-a rănit la un picior. Ce a fost pe capul meu! Pe ninsoarea din dimineaţa asta, a luat Bianca la rând toate farmaciile. Aşa îţi dai seama dacă îl iubeşti pe omul de lângă tine. Te dai peste cap să îl faci bine. Aşa îşi dă şi el seama că îl iubeşti. Îl doare, te ia de mână şi se bazează pe tine. (…) Postul Paştelui este un fel de detoxifiere pentru trup şi pentru suflet”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Victor Slav s-a accidentat pe pârtie

Victor Slav s-a accidentat pe pârtie

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton