Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire: „Au fost tot timpul apropiați”. Au mers împreună în vacanță, alături de fiica fostului prezentator TV

 Ifrim Georgiana
.

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire. În primăvara acestui an, Victor Slav anunța despărțirea de Selina, după trei ani de relație. Se pare că separarea propriu-zisă s-a produs în toamna anului trecut, însă prezentatorul TV a decis să păstreze discreția cu privire la schimbările din viața amoroasă. De curând, foștii parteneri au fost într-o vacanță în Bulgaria, alături de Sofia, fiica lui Victor Slav din mariajul cu Bianca Drăgușanu. Se pare că cei doi au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, însă niciunul nu a comentat public decizia, cel puțin deocamdată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire. Victor Slav și Selina au format un cuplu timp de 3 ani, însă s-au despărțit în toamna anului trecut. La acea vreme, aporpiații cuplului susțineau că ruptura ar fi fost provocată de infidelitatea blondinei, care ar fi reluat legătura cu fostul ei iubit. De curând, cei doi au petrecut o vacanță în Bulgaria, semn că au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste. După despărțire, cei doi nu au rupt definitiv legătura, ci au rămas într-o relație de prietenie și au continuat să se întâlnească, după cum a susținut o sursă din anturajul lor.

vic10vic10

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, s-au despărțit: „Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere…” / În ce relații sunt acum

Citește și: Victor Slav și iubita lui, Selina, s-au despărțit? Ce spun apropiații cuplului: „Au decis să ia o pauză, el suferă foarte mult'

Citește și: Maia Morgenstern era la o nuntă cu mulți medici în timpul exploziilor din Crevedia: „Deodată, sala de bal s-a golit. Doctorii au plecat la datorie”

Citește și: Matei Stratan, pregătit să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România, dacă nu se înțelege pe cale amiabilă cu Mădălina Ghenea: 'Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta…'

Victor Slav și Selina s-au împăcat, la 1 an de la despărțire

De curând, Vitcor Slav și Selina au mers împreună în Bulgaria, semn că au mai acordat o șansă relației încheiate în urmă cu un an. Se pare că cei doi nu locuiesc împreună, iar un apropiat al lor spune că prezentatorul TV traversează o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar, având în vedere lipsa contractelor în televiziune.

„Victor locuiește și acum în apartamentul în care s-a mutat după ce s-a despărțit de Selina. Nu s-a întors să stea cu ea, ca înainte de despărțire. Chiar și după ce nu au mai format un cuplu, ei oricum au rămas prieteni și s-au văzut în continuare. Au fost tot timpul apropiați.

Victor nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere profesional, în acest moment. Nu stă prea bine din punct de vedere financiar', a declarat o sursă din apropierea cuplului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Victor Slav speră la un contract în televiziune

Deși nu a semnat niciun contract în televiziune, Victor Slav are numeroase campanii de imagine în mediul online și o afacere cu parfumuri arăbești. Prezentatorul TV susținea, în urmă cu ceva timp, că-și dorește să revină în televiziune și a participat deja la câteva castinguri.

„Restaurantul l-am vândut. Afacerea cu parfumul am deschis-o cu un prieten. Încă nu am semnat cu vreo televiziune, dar da, am fost și am dat câteva probe. Am mai multe contracte de imagine, în prezent', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton