Victoria Răileanu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. În ce mod inedit a făcut anunțul: „Am ținut pentru noi până acum și...”

 Ifrim Georgiana
.

Victoria Răileanu, însărcinată în ultimul trimestru, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Actrița și actualul soț, Adrian Ștefănescu, sunt în culmea fericirii, căci vor deveni părinți în scurt timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, a anunțat, la începutul anului, că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița mai are un băiețel cu fostul partener, Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu, de care a divorțat în urmă cu trei ani. Nu demult, ea recunoștea că a doua sarcină este mai dificilă decât prima, din cauza stărilor de rău, însă acum a depășit aceste probleme. Din ultima postare a Victoriei Răileanu am aflat ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece.

vi13vi13

Citește și: Cum își educă Victoria Răileanu fiul: „I-am explicat că îl voi supăra de foarte multe ori. Eu trebuie să decid pentru el'. Actrița urmează să devină mamă pentru a doua oară

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Victoria Răileanu în primul trimestru de sarcină: „Acum mi-a fost rău mai ales de la…”. Cum i-a dat vestea fiului ei că e gravidă iar

Citește și: A murit Marian Costea, unul dintre cei mai mari hocheiști români. Cauza decesului: „A fost în spital la terapie intensivă, a suferit un atac cerebral în urmă cu 70 de zile”

Citește și: Care este singurul viciu al Crinei Abrudan și cum și-a schimbat stilul de viață: 'Dacă-mi dădeai înainte un bol cu frunze, nu aș fi consumat…' Ce preparate preferă acum / EXCLUSIV

Victoria Răileanu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Îndrăgita actriță a ales un mod inedit pentru a anunța sexul celui de-al doilea copil. Pe contul ei de socializare, Victoria Răileanu s-a afișat cu burtica proeminentă, într-o bustieră și o pereche de jeans. Pe cap poartă o fundă supradimensionată, de culoare roz, care sugerează că va avea o fetiță. În dreptul imaginii, actrița a postat și un mesaj emoționant, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată cu urări din partea fanilor.

„Am ținut pentru noi până acum și i-am tot zis bebe și atât. Acum o să zicem păpușică, rândunică, căpșunică, buzică, minune mică', a scris Vichi Răileanu pe rețelele de socializare.

Victoria Răileanu mai are un fiu din căsnicia cu Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu mai are un copil din fosta căsnicie cu Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu. În rolul de mamă, Victoria Răileanu descrie relația cu fiul ei, Carol, ca fiind una deschisă, dar nu se raliază la principiile parentingului modern. Este de părere că părinții trebuie să stabilească limite clare cu copiii, înaintea unei relații de prietenie, altfel riscă să-i întoarcă împotriva lor.

„Carol trebuie pur și simplu să mă asculte pentru că eu sunt mama și el este copilul. Nu sunt de acord cu genul acesta de parentingul în care lăsăm copii să decidă și să facă ce își doresc. Simt o nostalgie destul de puternică pentru felul în care am crescut noi. I-am explicat fiului meu, oricât de mult nu i-ar conveni, eu sunt mama.

Noi în primul rând suntem părinte și copil, după prieteni. I-am explicat că îl voi supăra de foarte multe ori și că eu trebuie până la o anumită vârstă să decid pentru el. Pur și simplu trebuie să îmi asum că copilul meu se va supăra, încă, pe mine, din când în când.

Cred că parentingul acesta liber a apărut tocmai pentru a nu ne supăra copii. Mie nu mi se pare în regulă, cred că acolo încep să apară probleme mari, copii încep să se întoarcă împotriva părinților, să le răspundă urât, dacă fac așa cu părinții, v-or face și cu cei din jur, iar acolo mi se pare un mare semnal de alarmă’, a declarat Victoria Raileanu pentru Spynews.ro.

Cine este Adrian Ștefănescu, actualul soț al Victoriei Răileanu

Adrian Ștefănescu, actualul soț al Victoriei Răileanu, este specialist în publicitate, pasionat de cultură. El și actrița s-au căsătorit civil vara trecută, în Grecia, și s-au cunoscut prin intermediul unei apicații de dating.  

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile. Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble', a fost mesajul transmis de Victoria Răileanu.

Suursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton