Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume”. Ce nume va purta fetița actriței

.

Victoria Răileanu a născut o fetiță. Actrița a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare și a postat o fotografie din maternitate, unde apare alături de nou-născut și soțul ei, Adrian Ștefănescu. Cei doi părinți au ales un nume biblic și cu semnificație profundă pentru fiica lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, a anunțat, la începutul anului, că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița mai are un băiețel cu fostul partener, Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu, de care a divorțat în urmă cu trei ani. Din iulie 2023, ea este căsătorită cu Adrian Ștefănescu, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating.

kjbrvkjbrv

Citește și: Victoria Răileanu a fost în pericol să piardă a doua sarcină: „Am avut două sângerări puternice. M-am simțit foarte vinovată'. Actrița va naște curând o fetiță

Citește și: Victoria Răileanu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. În ce mod inedit a făcut anunțul: „Am ținut pentru noi până acum și…'

Citește și: Cum a slăbit Adriana Antoni, la 48 de ani: 'Am grijă ce consum. Sunt atentă. Acum îmi place să iau și la pachet ce fac pe acasă…' La ce aliment a renunțat / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Simionescu recunoaște că s-a distanțat de logodnicul ei în perioada sarcinii: „Ne-am certat foarte mult. El nu vedea…' / Când are loc nunta lor

Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu fetița ei

Pe contul ei de Instagram, Victoria Răileanu a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița a adus pe lume o fetiță și a postat o fotografie emoționantă din maternitate. Ea apare zâmbind și cu fetița la piept, în timp ce soțul ei stă la marginea patului și le privește cu duioșie.

„Suntem cei mai fericiți din lume! Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!', a scris actrița în dreptul fotografiei.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu au ales un nume biblic pentru fiica lor. Pe micuță o cheamă Maria, care înseamnă „dragoste, ocrotire și smerenie'. Conform Doxologia, acest nume se numără printre „cele mai întâlnite şi mai frumoase nume, deoarece astfel s-a numit Maica Domnului, Fecioara Maria, mama cea după trup a Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos'.

Victoria Răileanu, probleme în primele luni de sarcină

Primele luni de sarcină au fost deosebit de grele pentru Victoria Răileanu. Actrița a ajuns la spital cu sângerări puternice și a fost diagnosticată cu un hematom, problemă care crește riscul unui avort spontan.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă.

Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina’, a povestit actrița, pe Instagram.

Cum și-a cunoscut Victoria Răileanu soțul

În 2023, Victoria Răileanu s-a căsătorit civil cu Adrian Ștefănescu, pe barcă, în Grecia. Actrița l-a cunoscut pe actualul ei partener prin intermediul unei aplicații de dating.

Cu doar câteva luni înainte, Adrian Ștefănescu o ceruse în căsătorie. Cei doi s-au logodit la Paris, orașul iubirii, iar actrița a izbucnit în lacrimi când i s-a pus marea întrebare.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile. Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble', a fost mesajul transmis atunci de Victoria Răileanu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton