[VIDEO] Cristi Minculescu SE RETRAGE din trupa Iris

 Paula Stan
.

Solistul vocal al formtiei Iris a decis sa rupa relatiile cu colegii din trupa, alaturi de care a cantat timp de 32 de ani, si sa puna punct carierei sale muzicale.

Cristi Minculescu Iris

Informatia, aparuta in presa aseara tarziu, a fost confirmata in aceasta dimineata si de un anunt oficial, postat pe site-ul trupei Iris.

 

„Incepand cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu paraseste grupul IRIS. Activitatea formatiei va continua, avandu-l ca solist pe Toni Seicarescu„, se arata in postarea de pe pagina oficiala trupairis.ro.

 

Relatiile dintre Cristi Minculescu si ceilalti membri ai trupei au devenit destul de tensionate dupa ce solistul a fost supus transplantului de ficat, scrie evz.ro.

 

Sotia cantaretului a declarat, pentru jurnalul.ro, ca decizia acestuia „nu poate fi nicidecum speculata sau interpretata, pur si simplu, nu mai are chef, nu mai vrea sa cante.”

 

„E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie. Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-i mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe. Cu Tony Seicarescu vom inregistra, cat de curand, o piesa noua si pana la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!”, a declarat liderul formatiei Nelu Dumitrescu.

Foto: flickr.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton