Vincent Cassel s-a despărțit de Tina Kunakey, soția mai tânără cu 30 de ani, și s-a cuplat cu un model brazilian. Cum a fost fotografiat cu noua iubită

 Ifrim Georgiana
.

Vincent Cassel și Tina Kunakey s-au căsătorit în 2018, însă în ultimele luni au circulat mai multe zvonuri despre o posibilă despărțire, după ce el a șters toate fotografiile cu soția mai tânără cu 30 de ani. Se pare că inevitabilul s-a produs, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, pentru ca actorul francez să fie fotografiat, jumătate de an mai târziu, în compania unui model brazilian. Este vorba despre Narah Baptista și nu putem trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre ea și fosta soție a lui Vincent Cassel. Iată imaginile cu cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În primăvara acestui an, au apărut primele zvonuri privind despărțirea dintre Vincent Cassel și Tina Kunakey, cea care i-a devenit soție în 2018. Actorul francez, care a fost căsătorit și cu Monica Belluci, a șters toate fotografiile cu soția mai tânără cu 30 de ani, însă nu a confirmat public despărțirea lor. Jumătate de an mai târziu, speculațiile s-au dovedit a fi adevărate, căci Vincent Cassel a fost fotografiat de paparazzi în compania unui model brazilian. Imaginile îi surprind pe o plajă din Rio de Janeiro, dezinhibați și în ipostaze tandre, semn că n-ar fi vorba despre o simplă relație de prietenie.

vi10vi10

Citește și: Actorul Vincent Cassel s-a căsătorit. Soția lui este cu 30 de ani mai tânără!

Citește și: Monica Bellucci şi Vincent Cassel, frumoşi şi separaţi

Citește și: Cum se simte Camelia Potec, la trei săptămâni după naștere: „Eu am fost nevoită să stau 10 zile la pat'. Sportiva și fiica nou-născută au fost externate din spital

Citește și: Jean Gavril va fi tată a doua oară! Soția lui, Bianca, este însărcinată: „Nu este o surpriză, a fost planificat. Suntem entuziasmați'

Vincent Cassel s-a despărțit de Tina Kunakey

Recent, Vincent Cassel a fost fotografiat de paparazzi în compania modelului brazilian Narah Baptista, după zvonurile despărțirii de soție. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre și foarte dezinhibați, iar partenera acestuia a atras toate privirile, datorită trupului tonifiat și formelor voluptoase. Internauții n-au trecut cu vederea asemănarea izbitoare dintre acesta și fosta soție a actorului francez, Tina Kunakey, cu care s-a căsătorit în 2018.

Cei doi îndrăgostiți au petrecut momente tandre pe o plajă din Rio de Janeiro, iar Vincent Cassel a părut fermecat de frumusețea actualei partenere. A urmat o cină romantică și plimbări la braț, ca doi adolescenți îndrăgostiți nebunește.

„Al tău. Tu ești totul și mai mult', i-a comentat Vincent Cassel iubitei lui, în dreptul unor imagini publicate pe rețelele de socializare.

Vincent Cassel s-a despărțit în secret de fosta soție

Vincent Cassel a început o relație cu Tina Kunakey în 2016, pe când ea avea 19 ani, iar el 49. S-au căsătorit în 2018, iar diferența de vârstă dintre ei a generat mari controverse în spațiul public. În luna februarie, au apărut câteva zvonuri privind o posibilă despărțire, mai ales că manechinul de origine franceză nu s-a mai afișat cu actorul.

Ulterior, în luna aprilie, Vincent Cassel a șters toate fotografiile cu Tina Kunakey, gest care a întărit speculațiile privind separarea lor. Un apropiat al cuplului a confirmat vestea: „S-au despărțit de săptămâni bune. Tina are inima frântă'.

Până în prezent, niciunul nu a făcut declarații referitoare la motivele care au condus la despărțire. Se pare că Vincent Cassel s-a reorientat imediat, fiind fotografiat în brațele modelului Narah Baptista, orginară din Brazilia.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton