Viorica de la Clejani, adevărul despre banii familiei: "Ioniță e pe sărăcie acum"

 Dumba Gabriela
.

Viorica de la Clejani a dezvăluit că soțul său nu prea stă bine cu banii în ultima vreme pentru că s-a ocupat de diverse facturi și probleme, astfel că sumele strânse de el au fost cheltuite imediat. Pentru că Ioniță este jumătatea responsabilă a familiei lor, iar rolul lui este să achite facturile, nu prea este generos cu cadourile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată la Vorbește Lumea, la Pro TV, Viorica de la Clejani a glumit pe seama banilor pe care îi are familia ei. Cântăreașa a mărturisit că o duce mai bine în acest moment ca Ioniță de la Clejani, soțul ei.

546546

„I-am arătat de dimineață că îl iubesc. Îmi place de el că e calm, îmi zice că e frumos afară, să mă bucur de viață, că mergem la Vorbește lumea. Eu îmi fac cadouri frumoase, el îmi face mai răruț, e mai drăguț, mai chibzuit.

Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea îl port. Nu îmi e frică să îl pierd, dar are piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seară. Nu îl poți purta toată ziua.

În februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj să îi mai zic, trebuie să ținem de bani, în ultima perioadă nu prea au mai fost concerte', a zis Viorica de la Clejani la Vorbește lumea.

Viorica de la Clejani, adevărul despre banii familiei

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Citește și: Roxana Iliescu, mărturisiri cutremurătoare la doi ani de la moartea Cristinei Țopescu:„În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Cei doi au povestit la Pro TV ce au făcut de Sărbători, cum au petrecut Crăciunul și Revelionul și ce planuri au pentru următoarea perioadă.

De când suntem, am fost înconjurați de multă lume. De Crăciun am stat acasă, Viorica a făcut o săptămână tot felul de pregătiri. De Revelion am avut două concerte, am distrat oamenii. Moldovenii încă știu să se distreze. Am simțit o bucurie distrându-i pe oameni„, a declarat Ioniță de la Clejani.

„Nu am plecat în vacanță, îmi doresc. Eu am mai mulți bani ca el, el e pe sărăcie acum. Sunt mai bine ca toată casa„, a completat Viorica de la Clejani.

„Economiile mele s-au dus pe apa sâmbetei, eu mă ocup de toate cele”, a clarificat Ioniță.

Cea mai mare dorință a Vioricăi din acest moment este să plece în Dubai, într-o vacanță binemeritată la soare și la mare, doar că nu este posibil. Și nu din cauza banilor, ci pentru că nu are în grija cui să lase animalele.

M-aș duce în Dubai, dar unde las câinii? Nu pot să plec fără ei, de asta nu plec în vacanțe, nu că nu am bani', a mai spus Viorica de la Clejani.

Clejanii au avut un an foarte greu

Margherita de la Clejani trece prin momente dificile în această perioadă! Interpreta a fost judecată luna trecută, după ce în mai 2020 a produs un accident rutier, în timp ce era sub influența substanțelor interzise.

Inițial, procurorii au decis să îi ofere o amendă considerabilă și să îi suspende dreptul de a conduce timp de un an de zile. Ulterior, aceștia au făcut apel la această decizie, considerând că fapta Margheritei necesită o pedeapsă mult mai dură.

Aceasta a lovit mai multe mașini care erau parcate pe trotuar. Ba mai mult, după testul anti-drog, s-a depistat faptul că diva consumase un cocktail de substanțe interzise.

Pe de altă parte, Fulgy a fost implicat în nenumărate scandaluri în ultimul timp, iar magistrații au decis că fiul Clejanilor trebuie să meargă la medic pentru a-și trata problemele de comportament.

Decizia a fost luată după ce Fulgy, prins drogat la volan, a agresat un jurnalist, căruia i-a luat telefonul. Probleme are și tatăl său, Ioniță de la Clejani, artistul fiind cercetat după ce a amenințat mai mulți jurnaliști aflați în fața casei sale.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton