Viorica de la Clejani e traumatizată, după ce a fost martoră unui incident rutier, zilele trecute: „Sunt în stare de șoc. A murit zdrobit de roata de la mașină”

 Ifrim Georgiana
.

Viorica de la Clejani e traumatizată, după ce a fost martoră unui incident rutier, zilele trecute. Pe rețelele de socializare, Viorica de la Clejani a povestit că a fost martora unui incident rutier, zilele trecute. Cântăreața de muzică lăutărească spune că evenimentul a „traumatizat-o' și a tras un semnal pentru participanții la trafic. Iată ce i s-a întâmplat artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorica de la Clejani e traumatizată, după ce a fost martoră unui incident rutier, zilele trecute. Zilele trecute, Viorica de la Clejani a asistat la o scenă dramatică în trafic. În mediul online, artista a povestit că a fost martora unui incident rutier, când un șofer a trecut cu mașina peste o pisică. Soția lui Ioniță de la Clejani spune că scena a „traumatizat-o', având în vedere că are o sensibilitate crescută față de animale. Cântăreața de muzică populară le-a transmis un mesaj tuturor conducătorilor auto, cerându-le să fie mai prudenți la volan.

vio10vio10

Citește și: Viorica de la Clejani, despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: 'Nu vorbesc despre personaje despre care nu le cunosc…'

Citește și: „De ce n-ai venit fă mai devreme?'. Bia Khalifa, certată de Viorica de la Clejani, chiar în fața lui Fulgy. Gestul blondinei a enervat-o pe artistă

Citește și: Cine e Laurențiu Neamțu, semifinalist Chefi la Cuțite 2023. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a gătit pentru Céline Dion și Michael Jordan

Citește și: Ce a răspuns Mădălin Ionescu când Cristina Șișcanu l-a întrebat dacă i-ar ierta infidelitatea: „Nu suntem proprietarii nimănui. Dacă m-ai înșela…'

Viorica de la Clejani a fost martoră la un incident rutier

Zilele trecute, Viorica de la Clejani a fost martora unui incident rutier. După cum a relatat pe rețelele de socializare, artista a sistat la momentul când un șofer a trecut cu mașina peste o pisică și a părăsit locul incidentului. Iubitoare de animale, cântăreața de muzică lăutărească a fost profund afectată de acest eveniment și a făcut apel la mai multă prudență din partea conducătorilor auto.

„Deci, sunt în stare de șoc! Acum câteva minute, fix în fața mea, a murit un biet pisoiaș, zdrobit de roata de la mașină. Efectiv sunt traumatizată de ceea ce am văzut…cum i-a zdrobit capul…off! Când vă urcați la volan fiți atenți! Dacă era un om ce făceai, nemernicule? Treceai la fel fără milă? Nu mai suport oamenii! Nu înțeleg cruzimea lor față de animale!', a scris Viorica de la Clejani pe contul său de socializare.

Cum au reacționat fanii artistei

După ce a relatat scena din trafic, mai mulți internauți au reacționat la postarea Vioricăi de la Clejani, susținând că sunt în asentimentul acesteia. Unii dintre aceștia au susținut că ar trebui însprite legile privind „rănirea sau schinguirea animalelor'.

„Din păcate nu toți oamenii au același suflet bun, doar cine crește așa ceva poate simți durerea asta!', „Din păcate cel mai periculos animal este omul…lumea s-a dezumanizat. Mă mir cum ne mai rabdă Pământul', „Ar trebui să existe o lege dură pentru așa oameni care greșesc față de animale! Nici nu vreau să mă gândesc ce ați simțit când ați văzut sărăcuțul pisoiaș', sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă din partea fanilor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton