VIVA! și-a lansat propriul canal de WhatsApp. Cum te abonezi pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

 Miniosu Alexandra
.

De curând, VIVA! și-a lansat propriul canal de WhatsApp. De acum, puteți fi și mai aproape de noi, pentru că vă vom ține la curent cu cele mai noi știri și prin această aplicație. Tot ce trebuie să faceți este să vă abonați. Veți putea afla astfel cele mai tari noutăți din zona mondenă, atât din România, cât și din lume, vă vom prezenta și știri de actualitate, horoscop, rețete, dar și interviuri exclusive. Iată cum vă puteți abona! Durează doar câteva secunde!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

viva.ro, unul dintre cele mai apreciate site-uri din România, și-a lansat propriul canal de WhatsApp. Pentru a fi primii care află care sunt cele mai tari știri alte zilei, vă invităm să ne fiți alături și pe această aplicație. Trebuie doar să vă abonați, dând click pe următorul link: https://www.whatsapp.com/channel/0029Va9iNHxCcW4uvhcA4K3y.

Prin canalul de WhatsApp, VIVA! își propune să-și țină cititorii mai aproape, cu cele mai interesante știri mondene, cu cele mai tari vedete, atât autohtone, cât și din străinătate, cu cele mai noi știri de actualitare, dar și cu horoscop și interviuri exclusive din Revista VIVA!

De asemenea, nu uitați că ne găsiți și pe contul de Instagram, Facebook, dar și TikTok. Așa cum v-am obișnuit, și pe WhatsApp vă vom oferi un conținut de calitate, pentru a fi în permanență informați cu tot ce se întâmplă în zona mondenă sau cea de actualitate. Vă așteptăm pe WhatsApp!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton